Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj ha egy lány szépnek érzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha egy lány szépnek érzi magát, elégedett magával?

Figyelt kérdés

Ezalatt nem azt értem,hogy folyton azt hangoztatja milyen tökéletes, csak ki van békülve magával, sok pozitív visszajelzést kap és tudja magáról,hogy sokaknak tetszik.

Ez már nagyképűség?

2013. aug. 6. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
nem az. sőt, a kisugárzása is jobb lesz, ha elégedett magával
2013. aug. 6. 14:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nem nagyképűség, hanem van önbizalmad, ami jó :) mert elfogadod magadat, és nem kritizálsz magadon semmit :) nagyon jó
2013. aug. 6. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Neeem! Annak ellenére, hogy a társadalom meg a média szerint ez nem menő, igen dicséretes, hogy a sok szar ellenére egy nő képes felülkerekedni a társadalmi elvárásokon és úgy szeretni magát, amilyen.
2013. aug. 6. 14:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nem csúnya kövér ragyás szőrös dög, akkor nem baj.
2013. aug. 6. 14:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Ezek a válaszok megleptek.Köszönöm a véleményeket!

Egyébként azért írtam oda, hogy sok a pozitív visszajelzés, mert ebből talán sejteni lehet, hogy nem egy "szőrös dögről"van szó..vagy hogy is fogalmaztál.:D

2013. aug. 6. 14:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem, sőt herótom van már azoktól a nőktől/lányoktól akik egyszerűen gyönyörűek, már már tökéletesek kapják is folyamat pozitív visszajelzéseket, de nem nekik nem tetszik a lábuk, kicsi a mellük(holott pont jó) meg bla bla. Elképesztően feltudnak húzni ...
2013. aug. 6. 14:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak előny. De hogyha mindenki mást oltani szokott hogy milyen rondák meg stb. akkor igen nagyképűség. Ha nem akkor csak van önbizalma és az tök jó szerintem :)
2013. aug. 6. 15:57
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ez egy hatalmas erény:-)
2013. aug. 6. 18:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket!:)

Természetesen nem szoktam másokat ócsárolni.

Na jó, néha ha egy-egy liba pi-cs@szoknyába, póthajjal kirakott csöcsökkel elbilleg mellettem azért nem mindig tudom magamban tartani a véleményem, de akkor is max a páromnak mondom.:D

2013. aug. 7. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!