Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, mit gondoltok arról ha egy lány megcsináltatja a melleit, mert nem elégedett velük, és emiatt nincs semmi önbizalma?
Aki nem elégedett a testével azon meglátszik, hogy nem érzi magát igazán nőnek, vonzónak. Emiatt kapcsolatokat is sokkal nehezebben alakít ki, kezdetben pedig nem merne levetkőzni, később meg emiatt nem tudna felszabadultan szeretkezni. Nem hordhatna olyan nőies ruhákat amiben észre is vennétek. Ha mégis találna olyat aki CSAK elfogadja, attól még nem változna semmi.. Elfogadás nem elég.., még akkor sem ha önmagát elfogadná, megtanulna ezzel a tudattal együtt élni, de ettől még ugyanúgy rossz lesz, mert a helyzet nem változik, ha csak nem avatkoznak közbe, vagy történik egy csoda.
Írjatok minél többen.
Ismerek egy ilyen csajt. Szeretem. Minden volt már köztünk, de nem járunk, nem bízik bennem, és folyton kérdezgeti, hogy találkozgatok-e más lányokkal. Nem értem, miért nem tudtok hinni valakinek, aki a szemetekbe néz, és látszik rajta, hogy úgy szeret, ahogy vagy.
Nekem rosszul esne, ha megtenné.
18F
Nem kifejezetten értem a problematikát, vagyis értem, csak nem abból, amit leírsz. Nekem nem teljesen világos.
Nekem aztán tökmindegy, hogy ki tömeti ki magát. Én a műmelleket nem igazán szeretem. Jó a kicsi is. Volt nekem már mindenféle barátnőm, és a kicsi is igazán bejött. Úgyhogy inkább ne csináljanak semmit. Úgyse az a bajuk, hogy kicsi a mellük. Valami egészen más. De azt mindenkinek magában kell megtalálnia.
Személy szerint engem taszítanak a műanyag lányok.
Ahogy egy előttem válaszoló írta: "Úgyse az a bajuk, hogy kicsi a mellük" Nagyon igaz. Először csak a mellét csináltatja meg, aztán a fenekét, majd az ajkait, és így tovább. Soha nem lesz vége, és soha nem lesz igazán elégedett magával. A probléma ugyanis lelki, és nem testi eredetű. Ha akarja, csináltassa meg. Nekem ugyan nem fog kelleni, de nyilván lesznek akiknek igen. A gondjait viszont nem fogja ezzel megoldani. A plasztikai műtét ugyanolyan pótcselekvés egyes lányoknál mint a búfelejtő soppingolás, vagy éppen a csokizabálás, semmit sem ér.
Többi nő miatt nem elég, nem szeretném ha lenne olyan akihez jobban vonzódjon, mint hozzám. Ti mit éreznétek ha a barátnőtök mást jobban kívánna?
Magam miatt sem elég, mert így semmi esélyem arra, hogy valaki úgy nézzen rám ahogy szeretném..
Valaki elégedett magával és átlag teste van akkor kitűnik a tömegből, de lehet valaki akármennyire alapból elégedett ha a társadalomba szuggerált dogmák ezt hiteti el vele a többi emberen keresztül, hogy ezzel a testtel soha nem lesz elég jó. Senki sem elég erős ahhoz, hogy egészséges önbizalom legyőzze az elcseszett emberi felfogást. Alkalmazkodni kell, minden lehetőséggel, az élet is erről szól..
Nem tudom hol a határ a rendszerré vált plasztikázás és az egyszeri alkalom közt, de annyi józan gondolkodásom van még remélem, hogy eldöntsem. Nem szándékom pl olyan szájat csináltatni, mint a réce feneke.
Bár ne létezne test, sokkal könnyebb lenne az élet ha csak a lélek számítana és nem ez a hülye ego.
Írjatok még, kérlek.
Én kimondottan szeretem a kis mellet, a műmellnél pedig számomra bármelyik jobb. Szerintem ez abszolút nem zárja ki hogy nőként tekintsenek rád, mint mondtam nekem kimondottan tetszik a kis mell (szerintem nem vagyok egyedül), de ha valakinek a melle nem is jönne be, sokkal többet jelent egy szép szem, egy kedves mosoly(hiába a jó mell, ha a tulajdonosát nem tudom elviselni), és jobban bejönnek a kevésbé kihívóan öltözködő lányok, hiszen több marad az izgalmas felfedezni való ;)
Találj valakit aki meggyőz az igazságról, hogy így is szép és szexi vagy! A mellplasztikával csak felesleges fájdalomnak és kockázatnak tennéd ki magad, arról nem is beszélve hogy ahogy a melled nő vagy fogy, a szilikon nem alkalmazkodik hozzá, így újabb műtétekre lehet szükséged hogy a jövőben is úgy nézzen ki a hogy szeretnéd.
Na de ismétlés a tudás anyja: a kis mell is szép :)
19F
Kis mell és a szinte semmi közt nagy különbség van. Az a baj, hogy magamat nem tudom igazi nőnek tekinteni. Van még más megoldás, egy évet adok magamnak, ha addig nem sikerül természetesen akkor kénytelen leszek.., de nem szeretnék a nővérke sorsára jutni.. Egy év alatt sok minden történhet, ha teszek érte. :)
Köszi nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!