Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin szexelni gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin szexelni gáz?

Figyelt kérdés
Ha első randin adom oda a pasinak magam az késöbb gond lehet a kapcsolatunkra nézve?

2013. aug. 3. 09:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%

Nem kötekedés, szerintem igenis szar kifejezés. Miért lenne más egy szexuálisan tapasztalt csaj mint egy nem tapasztalt? Semennyire. A társadalom azért találta ki ezt a szarságot, hogy a nő oda adja magát, hogy emlékeztesse a nőt és a férfit, hogy a nő teste sosem a nőé, hanem a pasié. Hát, ez bizony jó nagy fuck you akkor. Mert én ezt a szart nem veszem be.

Mit veszel el tőle, ha lefekszel vele? Semmit. A szüzességét meg megint csak nem jó válasz, mert az is csak a társadalom kitalált kifejezése arra, hogy szégyenbe hozza a szexuálisan aktív nőket.

2013. aug. 3. 10:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, 11-es, hatalmas nagy pacsi megy neked!

Még annyival alátámasztanám a mondandóidat, hogy azért régen ez szolgálta a "közjót". Mármint ez a felfogás.

Mégpedig azért, és a házasság előtti szexet is azért írtották kapával-kaszával, mert az akkori emberek nem tudtak védekezni a nem kívánt terhességtől.

Ha egy kiscsajhoz egy pasi "hozzábaszta a kalapját" akkor teherbe is rakhatta, és utána már senkinek nem kellett a "fattyas ku-rva"

2013. aug. 3. 11:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez sok mindenen múlik. Ha a pasi inkább romantikus típus, akkor kimondottan visszatetsző lehet neki, DE: te milyen vagy, milyen a vérmérsékleted? Fontos számodra a szex? Alapvető egy párkapcsolatban a szex minősége? Felvállalod a szexualitásodat? Ha igen, akkor a legjobb, ha magad adod... és ha ez nem felel meg a pasinak, akkor ti úgysem egymást keresitek, más a mentalitásotok.

Én olyan pasikkal jöttem össze az utóbbi időben, akiknek fontos a szex, hiszen nekem is az, és az elsőrandis szexelésekből rendre kapcsolatok lettek (bár nem túl tartósak, de ez nem az elsőrandis szexen múlt, mert mindig lett folytatás, erőltetni sem kellett).

Ha egy pasi ügyet csinál abból, hogy a nő hányadik randin fekszik le, akkor az tuti nem engem keres, mert ha én kívánok valakit, akkor nem kezdek el taktikázni, hanem engedek a vágyaimnak. Nem érzem, hogy odaadnám magam, szerintem kölcsönösen adjuk magunkat egymásnak.

2013. aug. 3. 11:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt több barátnőm akivel rögtön a megismerkedésünk napján szeretkeztünk! Szerintem nem bánta meg egyikünk sem! Sokáig együtt voltunk! Aki szereti a szexet az hamarabb bele megy mint akinek nem olyan fontos!
2013. aug. 4. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!