Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így találok magamnak valakit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így találok magamnak valakit?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy egy kicsit válogatós vagyok a lányok terén, de nem külsőre, hanem inkább belsőre!

Tehát azt várnám el a leendő páromtól, hogy legyen:

kedves, becsületes

hosszútávra tervezzen,

max. 21 éves korára ne legyen túl a 2. vagy 3. "komoly" kapcsolatán

még sosem:

rúgott úgy be, hogy nem emlékszik rá, hogy mi történt.

volt egy éjszakás kalandja

volt 30-40 év körüli párja

Szerintetek fogok találni ilyen lányt, vagy esélytelen?

21/F

2009. okt. 23. 18:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:

22:19-es az oldal anonimitását kihasználva 21:07-esnek állítja be magát... pedig a 21:07 én vagyok, ami ellenőrizhető a válaszaim hasznosságának százaléka alapján :)

az a baj, h a körök, amikről beszéltem, nem jól körül6árol6ó társadalmi vagy 1éb alapon alakuló közösségek... csak bizonyos mentalitású emberek szétszórt csoportjai, tehát nehéz megmondani, pontosan hol keresd. az ismerőseim, akiket említettem, jobb felsőoktatási intézmények tanulói, akárcsak én is, de ilyen helyeken is mindenféle ember akad, ez nem a megtestesült erény gyűjtőpontja :D könyvtárban, bulikban, bárhol akadnak, nehéz behatárolni őket. néha látszik ránézésre, néha nem...

2009. nov. 13. 23:24
 42/67 A kérdező kommentje:

23:24: nem tudom, hogy működik a honlap, de neked csak 88%-ban vannak hasznos válaszaid, a 21:07-esnek és a 22:19-esnek pedig 89%-ban és az email címük is publikus.

most egy kicsit összekevertél :S

2009. nov. 14. 08:24
 43/67 A kérdező kommentje:

22:19: lehet hogy lenézek a könyvtárba. De ott nem túl ciki ismerkedni? :)

de azt nem értem, hogyha te is ilyen rendes lány vagy, akkor hogy-hogy nincs még barátod? :P

pedig az ilyen lány nagyon drága kincs manapság...

2009. nov. 14. 08:33
 44/67 A kérdező kommentje:

najó félreolvastam az egészet.

most már értem =)

2009. nov. 14. 08:35
 45/67 anonim ***** válasza:

én is ilyen lány vagyok, egyéjszakás kizárva, nem volt még komoly kapcsolatom, mondjuk most tetszik egy 30 év körüli pasi, de ha összejövünk, nekem ő lesz az egyetlen. :) és én rengeteg koncertre járok, bár valóban kevés normális lány van bulikban, múltkor mégis találkoztam olyanokkal,és jófejek voltak. no meg szolidak!

18/L

2009. nov. 14. 13:23
 46/67 anonim ***** válasza:

Én rám ezek igazak, kivéve hogy hosszútávra tervezzen (ezt senkitől nem várhatod el!).

Ja és 25 éves vagyok, s ezért inkább már gáz hogy rám igaz az összes többi elvárásod, plusz még depis is vagyok, mert nem találok magamnak "normális" párt :(

2009. nov. 14. 13:49
 47/67 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt a 21:09 és 22:19.

Ne haragudj, 21:07-es, h A Te nevedben írtam,nem volt szándékos de azt hittem, h a kérdés nekem szólt, szóval elnézést kérek, h bekavartam és nem álcázom magam Neked!

Azért nincs barátom, mert:

- nem vagyok egy feltűnő egyéniség, ez alatt ne azt értsd, h szürke vagyok, hanem inkább szeretek a háttérben maradni, így nem vagyok egy buli királynő

- többre tartom magam annál, minthogy azért legyen valakim, h elmondhassam, hogy van (nem vagyok egy beképzelt valaki, de olyat szeretnék barátnak, aki értékeli azt aki vagyok)

- átlagos külsővel rendelkezek

- komolyan veszem a tanulást /de nem vagyok kockafej, akinek csak csőlátása van és az is a sulira irányul/ és nem vagyok egy party királynő típus

- komoly kapcsolatot szeretnék, ami már alapjáraton elriaszthat egy csomó mindenkit

- trendi sem vagyok /normálisan fel tudok öltözni, nem vagyok partyface, nem cigizek és nem füvezek/

-stb

Nem tartom magam sokra, csak ez vagyok én.

Az van, mint ahogy Te is írtad, hogy aki normális, nem értékelik semmire.

2009. nov. 14. 15:57
 48/67 anonim ***** válasza:

Minden esélyed megvan rá, nekem 4 ilyen barátnőm is van, magamat is számolva már 5 a feltételeknek megfelelő lányok száma.

Kitartást a keresgéléshez, drukkolok Neked! :)

2009. nov. 14. 16:10
 49/67 anonim ***** válasza:

Én már írtam ide régebben. Nekem pl azért nincs most barátom mert mint mondtam, az emberek nem képesek elfogadni azt aki nem olyan mint ők És itt sajnos az van hogy a normális került kisebbségbe. Mind menő akar lenni, az a fontos nekik hogy a másik mit gondol róla... Szóval így nem könnyű barátot találni egy ilyen lánynak. Én meg nem vagyok olyan, hogy majd hátha kialakul, addigis járunk... Mert több ilyen is volt, de akibe nem vagyok szerelmes annak megmondom még akkor is ha elvesztem a barátságát.

Én imádok könyvtárba járni, én örülnék neki ha megszólítanának, csak ugye ne úgy kezdje hogy járunk-e (volt már ilyen, látott valaki minden nap a házából aztn msne-en rögtön ezzeln jött xD) mert nagyon fontos egymás jól megismerése.

2009. nov. 14. 16:27
 50/67 A kérdező kommentje:
15:57: pedig a leírtak alapján sok fiúnak az esete lehetsz. nem mindenkinek a "partykirálynők" jönnek be. nem akarok trágárkodni, de a királynő helyett amúgy is egy másik k betűs szót szoktak használni :P
2009. nov. 14. 16:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!