Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így találok magamnak valakit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így találok magamnak valakit?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy egy kicsit válogatós vagyok a lányok terén, de nem külsőre, hanem inkább belsőre!

Tehát azt várnám el a leendő páromtól, hogy legyen:

kedves, becsületes

hosszútávra tervezzen,

max. 21 éves korára ne legyen túl a 2. vagy 3. "komoly" kapcsolatán

még sosem:

rúgott úgy be, hogy nem emlékszik rá, hogy mi történt.

volt egy éjszakás kalandja

volt 30-40 év körüli párja

Szerintetek fogok találni ilyen lányt, vagy esélytelen?

21/F

2009. okt. 23. 18:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
93%
ne haragudj, de ha számodra ki vannak zárva az érzelmek és csak a racionalitás érvényes, akkor egy ugyanolyan nőt keress. a nő oldaláról a racionalizmus meg arról szól, hogy sok pénzed legyen.
2009. okt. 23. 19:13
 12/67 anonim ***** válasza:
91%
lehet, hogy ilyen lányt nem találsz, mert bár van sok ilyen, nem fog megragadni, mert mégsem tetszik a személyisége. viszont mondjuk megismersz egy lányt, akinek volt előtted egy komoly kapcsolata (mondjuk 2 évig tartott), és mondjuk 17 évesen elvesztette a sráccal a szüzességét. de a srác kirúgta, a lány kiborult, mert szerelmes volt, ivott és ennek hatására lett egy egyéjszakás kalandja, amit később nagyon megbánt. ezt a lányt te már ordas k****nak tekinted, és nem járnál vele, annak ellenére, hogy a személyisége tökéletesen illik a tiédhez, és minden elvárásodnak megfelel?
2009. okt. 23. 19:16
 13/67 anonim ***** válasza:
75%

egyszer megtalalod majd hosszu idok utan, par ev:)es kiderul, hogy mar hazas es, hogy teljesen elegedett es nem kellesz neki:P

fatercosta

2009. okt. 23. 19:19
 14/67 anonim ***** válasza:
91%

Én ilyen vagyok. Tehát előfordulhat.

De nem tartom magam normálisnak...sőt, kb szégyellem, hogy ilyen vagyok.

20/L

2009. okt. 23. 19:22
 15/67 A kérdező kommentje:
19:22: szégyelled, hogy ilyen vagy? akkor menj le a kocsmába miniszoknyába és küldj le pár felest és szevasz tavasz... nem muszáj így élni, ha nem akarsz!
2009. okt. 23. 19:38
 16/67 A kérdező kommentje:
19:16: ez esetben talán megértőbb lennék. Bár velem is történt sok tragédia, de még ilyen nem fordult elő velem...
2009. okt. 23. 19:40
 17/67 anonim ***** válasza:
43%
Kicsit nagyok az igényeid...Netán görög félisten vagy ?
2009. okt. 23. 19:40
 18/67 A kérdező kommentje:
19:08: hát igen, rám is ferde szemmel néztek a haverok, amikor kiderült, hogy visszautasítottam egy egyéjszakás kalandot férfi létemre, de szerintem egy férfi nem attól férfi, hogy még a legyet is röptében..
2009. okt. 23. 19:42
 19/67 A kérdező kommentje:

19:40: olvass feljebb, vannak még ilyen lányok! az más kérdés, hogy én nem találom meg az ilyeneket.

tehát nem görög félisten vagyok, hanem homo sapiens sapiens, abból is az értelmesebbik fajta!

2009. okt. 23. 19:44
 20/67 anonim ***** válasza:
100%

Hm, szerintem ez lenne a normális, csakhogy ezek szerint a normális dolgok már kisebbségben vannak. :( Nem tudom mi a jó azokban a dolgokban amiket felsoroltál, ezért nem is érdekel, még kipróbálni sem akarom... Nem is tudom mások miért élvezik annyira a piálást vagy az állandó pasizást. Na szóval biztos vannak ilyen lányok, csak az a nehézség, hogy amikor megismerkedsz vele akkor nem adhatsz neki kérdőívet hogy kitaláld megfelel-e :D... De szerintem egyáltalán nem lehetetlen én sok ilyen lányt ismerek, mivel értelemszerűen inkább ilyenekkel barátkozok. Csakhogy általában őket (meg engem is sajna-osztály -.-"-persze nem konkrétan ezért csak úgy mert nem pont olyan vagyok mint ők) utálja a közösség... :(

18L

2009. okt. 23. 19:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!