Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így találok magamnak valakit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így találok magamnak valakit?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy egy kicsit válogatós vagyok a lányok terén, de nem külsőre, hanem inkább belsőre!

Tehát azt várnám el a leendő páromtól, hogy legyen:

kedves, becsületes

hosszútávra tervezzen,

max. 21 éves korára ne legyen túl a 2. vagy 3. "komoly" kapcsolatán

még sosem:

rúgott úgy be, hogy nem emlékszik rá, hogy mi történt.

volt egy éjszakás kalandja

volt 30-40 év körüli párja

Szerintetek fogok találni ilyen lányt, vagy esélytelen?

21/F

2009. okt. 23. 18:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:

Miért nem keresel magadnak egy lányt?!

Nem mindegy mit csinált előtted? Messziről jött ember úgyis azt mond amit akar...

De ha ilyen lányra vágysz járj el egy Baptista egyházba...

És térj át a vallásukra...

2009. nov. 13. 19:33
 32/67 anonim ***** válasza:
Ízi, túl nagyok az elvárásaid...
2009. nov. 13. 19:37
 33/67 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok:)

17 éves vagyok, és egy komoly kapcsolatom volt, az is 1,5 évig tartott.

Nem bocsátkozom alkalmi viszonyokba, pedig már több hónapja nincs senkisem az életemben, Nem jönnék össze tőlem 20 évvel idősebb pasival.

Ha valakivel összejövök, akkor igen azzal hosszútávra tervezem, és mindent megteszek értünk, azért, hogy működjön köztünk a kapcsolat.

A volt barátom annyit mondott rólam, miután szakítottunk, hogy meg kellett volna becsülnie, szóval szerintem mindig is korrekt társ voltam, sohase csaltam meg, mindig őszinte voltam, magam elé helyeztem őt.

Szóval szerintem igen léteznek ilyen lányok, és aki keres az talál!:)

2009. nov. 13. 19:45
 34/67 A kérdező kommentje:

19:33: lehet hogy viccesen hangzik, de megfontolandó!

és egy igényes embernek nem mindegy, hogy milyen volt a barátnőjének a múltja!

2009. nov. 13. 20:45
 35/67 A kérdező kommentje:
19:45: ha visszaolvasol találsz még itt 3-4 ilyen lányt, de mivel sosem futok össze ilyenekkel kicsit kételkedem a valóságtartalmában. :S
2009. nov. 13. 20:46
 36/67 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagyok az elvárások, csak sz*ar a felhozatal amiből választania kell:D

"max. 21 éves korára ne legyen túl a 2. vagy 3. "komoly" kapcsolatán" --->ezt én se értemXD

"volt egy éjszakás kalandja" ---> gondolom itt az a baj h a csaj könnyűvérű

többivel úgy nincs gáz

Amúgy annak aki mondta ha nőjéről kiderültek dolgok csak azt üzenném h mikor 16 voltam voltak olyan csaj ismerőseim h azt mondtam h na ezekkel tuti nem járnák, mert össze vissza ittak,drogoztak,keféltek, azt se tudták mi az a hűség, meg semmi, mára meg azaz 5 évvel később most nem tudom h ez akarja e jelenteni h kiélték e magukat vagy nem tudom de az biztos h nem lehet rájuk ismerni, nyomják a főiskolát, no pia no drog és mindkettő komoly kapcsolatban él már évek óta....

2009. nov. 13. 20:55
 37/67 anonim ***** válasza:

több ilyen lányt is ismerek, magam is ilyen vagyok. szóval van esélyed találni. csak tudni kell, milyen körökben forognak az ilyen lányok.

19/L

2009. nov. 13. 21:07
 38/67 anonim ***** válasza:

Ha Te se hiszel abban, hogy van ilyen lány, akkor mégis mit vársz a válaszolóktól?

,,menj el a Baptista egyházba''-ekkora baromságot

Azt hiszed, h normális lányt csak ott találsz?Akkor én meg nézzek szét a Piarista gimnáziumok körül, h ki járt oda?:)

2009. nov. 13. 21:09
 39/67 A kérdező kommentje:
21:07: milyen körökbe érdemes szétnézni?
2009. nov. 13. 21:30
 40/67 anonim ***** válasza:

Itt a 21:07-es.

Őszintén szólva nem tudom, ha tudnám, akkor okosabb lennék.

Sokan vannak a könyvtárban és oda a normális emberek járnak, nem feltétlenül a kockafejek.

Menj el a haverokkal 1-2 buliba és ha nem is találsz magadnak senkit, legalább jól éreztétek magatokat.

Remélem nem tűntem úgy, h osztom az észt a fent írásban.

Sok sikert és ha még mindig nem találtál barátnőt, akkor keress meg engem.:)

2009. nov. 13. 22:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!