Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így találok magamnak valakit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így találok magamnak valakit?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy egy kicsit válogatós vagyok a lányok terén, de nem külsőre, hanem inkább belsőre!

Tehát azt várnám el a leendő páromtól, hogy legyen:

kedves, becsületes

hosszútávra tervezzen,

max. 21 éves korára ne legyen túl a 2. vagy 3. "komoly" kapcsolatán

még sosem:

rúgott úgy be, hogy nem emlékszik rá, hogy mi történt.

volt egy éjszakás kalandja

volt 30-40 év körüli párja

Szerintetek fogok találni ilyen lányt, vagy esélytelen?

21/F

2009. okt. 23. 18:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért kizáró ok a 21. évesen 2-3 komoly kapcsolat ?

Gondolj bele 17 évesen elkezd járni valakival, együtt vannak 18.5 éves koráig, majd 19. éves korától 20-ig, és mindekettőt igazán szerette.

Attól, hogy ő 21 éves korára már kétszer volt valóban szerelmes nem értem miért kizáró tényező. Azért mert, neked feltehetőleg nem volt még komoly kapcsolatod 21 éves korodra, mást nem kell egyből kizárni e miatt!

Berúgás megint... mikor rúgjon be, ha ne fiatalon ? Sose ?

2009. okt. 23. 19:56
 22/67 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan talalni fogsz. Tobb idobe telik, de vannak meg ilyen lanyok. Nem nagykepusegbol irom, de enis ilyen vagyok, es ugyanilyen valogatos fiuk teren :)
2009. okt. 23. 19:57
 23/67 anonim válasza:
80%
nem. az összes lány gerontofil alkoholista hűtlen ribanc TÖRŐDJ BELE! Legyél meleg több olyan fiú van aki az elvárásaidnak megfelel.Cupp F/18
2009. okt. 23. 20:05
 24/67 A kérdező kommentje:
19:56: persze, mindent meg lehet magyarázni...
2009. okt. 23. 20:30
 25/67 A kérdező kommentje:
19:47: hogy hogy utál az osztály emiatt?! azért ez ritka, én is jóban voltam a többiekkel, pedig közel sem olyan voltam, mint ők..
2009. okt. 23. 20:36
 26/67 anonim ***** válasza:

Remélem úgy várod el ezeket, hogy te is megfelelsz ezeknek, és a többi alapdolognak, amit egy normális lány elvár egy fiútól. Hűség, megértés stb..

Amúgy vannak ilyenek, csak nyitott szemmel kéne járni (:

Általában nem a legfeltűnősködőbbek között fogsz ilyet találni. Néha jó messzebbre látni, mint az orrhegyünk.

2009. okt. 23. 23:04
 27/67 A kérdező kommentje:
Természetesen én is olyan vagyok, és már leírtam, hogy nekem a külső nem annyira számít, csak a belső, de az halmozottan! Szórakozni voltaképp ezért sem járok, mert nem hinném, hogy discoban vagy valamilyen bárban találnám meg a nekem valót.
2009. okt. 24. 07:52
 28/67 anonim ***** válasza:

Szia!

Vannak ilyen lányok, csak nehéz őket megtalálni.:)

Az a baj, h olyan világot élünk, ahol az a menő, ha 14 évesen lefekszel a pasiddal és minden 7végén anyuci meg apuci pénzén részegre iszod magad, de hát ....ez van.

Az elvárási listád szerintem reális,mintha én írtam volna.:)

Az a baj, h cikinek tartják, ha olyan vagy mint ami a listádon szerepel.... ezek szerint én is ,,gáz" személyiség vagyok.

Lényeg ami lényeg, hogy ne add fel és bízz abban, h Neked is van nagy Ő, akivel lehet, h a legvalószínűtlenebb helyen találkozol!

:)

19 L

2009. okt. 24. 21:00
 29/67 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül külsőre értettem a feltűnőséget.

Szerintem neten több esélyed van egy ilyenre találni, mert itt jobban kiismerhetőek az emberek, és azért a való világban nem sokan hordják az IQ-jukat a homlokuk közepén.

2009. okt. 24. 21:59
 30/67 A kérdező kommentje:

hogy érted, hogy neten több esélyem van ilyen lányt találni?

internetes társkeresőre nem fogok regisztrálni, chatelni meg nem szoktam, és nem is nagyon vágyok rá!

2009. okt. 25. 11:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!