Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy munkatárssal hogy randizzak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy munkatárssal hogy randizzak?

Figyelt kérdés

Furán tettem fel a kérdést, de a lényeg hogy van egy munkatársam, akivel eddig is szoktunk beszélgetni, de csak olyan semmilyen dolgokról. Majd adódott több olyan szitu, hogy csak ketten dolgoztunk, így persze jobban belemerültünk a dologba, és már másképp nézek rá, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, és szerencsére ez kölcsönös. Azóta folyton beszélgetünk, és már elhívott munkán kívül is talira hétvégén.

Külsőre nem jöttünk be egymásnak, de így hogy megismertük egymást már valahogy minden más lett, szerencsére mind a két oldalról.

Viszont ennek a hátránya, hogy már nagyon sok mindenről beszélt nekem, a kapcsolatairól is, és mondta hogy nem nagyon volt hosszabb kapcsolat, meg nem is nagyon akar. Meg hát ugye ő pasi, én nő, ugyhogy jönnek a szexre célzó mondatok is néha meg minden ilyen.

Én szivesen randiznék vele, de nem tudom hogy miről is fogunk tudni beszélni hisz ismerjük már egymást, olyan lenne mint már a 10ig randi, viszont nem olyan vagyok aki mindenkivel egyből lefekszik. És nem tudom hogy ő hogy is gondolja, mert lehet hogy félreérti az egészet, ő is érzi hogy birjuk egymást, és hogy egyből el is megyek vele...lehet arra gondolna hogy akkor mindenben benne lennék.

2013. júl. 25. 20:54
 1/4 anonim válasza:
50%
Munkatárssal egyszerűen ne randizz.. elvégre is ne szarj oda ahol eszel.
2013. júl. 25. 21:02
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, én is ettől félek, hogy ha ő többet akarna, és visszautasítom, akkor utána munkában elég kínos lesz a helyzet. másik dolog hogy neki augusztus 30-án lejár a szerződése, és nem marad tovább.
2013. júl. 25. 21:09
 3/4 anonim válasza:
hát akkor ezt addig hanyagold amíg munkatársak vagytok :)
2013. júl. 25. 21:33
 4/4 A kérdező kommentje:
várom a többi véleményt is :)
2013. júl. 26. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!