Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol randizzak egy 17 éves csajjal?
Egyszerű baráti randi lenne, semmi komoly. Csak találkoznánk, mivel már régóta meg akarunk személyesen ismerkedni.
Én nem látok bele a fejébe, így nem tudom mit szeretne. Szerintem szereti ha körberajongja, és törődik vele egy fiú, és a romantika sem áll távol tőle. Persze mint említettem, szimpláne egy baráti randi lenne.
Én benne lennék egy szexben is így elsőre, persze azért túlzás lenne, még ha be is adná a derekát.
Nem pont szexre céloztam, persze az sem gond ha lefekszunk.
De csók, tapizas stb simán benne leetne.
Indulásnak séta,beszélgetés... Ha hüJén is hangzik,okosabb,ha előbb egymás természetét próbáljátok meg "tapogatni"! 2-3-4 randit hagyjatok tisztán,aztán már ha legalább egy picit közelebbről tudjátok behatárolni a lehetséges időtöltést,akkor lehet "piszkoskodni"! Csak rajtatok múlik!
Ffi/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!