Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beszeljem meg a csajjal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszeljem meg a csajjal elotte, vagy inkabb hagyam ra kesobb a dontest? Legyek kicsit ramenos?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel mar egy ideje facebookon beszelgettem, eddig 3x. Szinhazba dolgozik, es el is hivott egy eloadasra, azt mondta hogy akar latni. Mielott elmennek a szinhazba irni akarok neki hogy tudjam aznap munkaba lesz-e, es hogy megmondjam neki hogy elmegyek. Szerintetek beszeljem meg vele hogy eloadas utan talalkozzunk vagy varjam hogy o ajanlja? Megkerdezhetem-e tole hogy hazakiserheten vagy ez meg korai lenne elso talalkozasnal?

Miutan hazakisertem kerhetek cserebe valamit? Pl egy puszit?

2013. jan. 4. 23:53
 1/7 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele hogy utána jó e neki ha nem akkor azt hogy hazakísérhesd az elején puszi aztán majd az első igazi komoly randi után jöhet a csók :)
2013. jan. 4. 23:54
 2/7 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele pontosan, hogy mi legyen utána, mondjuk egy cukrászda, nehogy potyára menj
2013. jan. 4. 23:55
 3/7 A kérdező kommentje:

Meg az eloadas elott megkene beszeljem ugye?

A puszi belefer ugye?

2013. jan. 4. 23:58
 4/7 anonim ***** válasza:
én találkozásnál megmaradnék a szimplán találka és hazakíésérs, aztán ha mégis olyan hangulatban vagytok, persze egy rövid csók
2013. jan. 5. 00:01
 5/7 anonim ***** válasza:
mindenkepp kiserd haza!!! az egyertelmuen szukseges. biztonsagban hazaer:) most talalkoztok eloszor minden csok felejtos. inkabb beszelgessetek hogy megismerkedjetek! ne legyel ramenos! :) fizess mindent es tuti hamar szetteszi a labat is ha tenyleg kedvel :)
2013. jan. 5. 10:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Meg arra is gondoltam hogy kozbe viccelodhetnek, hulyeskedhetnek is.

Ez menyire jo otlet?

2013. jan. 6. 21:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Es ha kozben boknlgatok a csajnak, megdicserem hogy jol nez ki, es viccelodok vele az menyire jo otlet?
2013. jan. 13. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!