Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizzak-e egy duci csajjal? Bővebben lent.
Dugd meg!Senkinek nem kell tudnia.És a hátrányai miatt lehet,hogy sokkal készségesebb lesz.
Kamuzni nem kell neki,meg hitegetni,de a héten 1x dugható,ha nincs jobb.
Hát figyelj. Én 160 cm vagyok, és 54 kg, és kb a "jóhúsban" vagy "van mit fogni rajta" kategóriába tartozok.. Nem mondanám mondjuk ducinak, vagy kövérnek magam, de az átlaghoz azért 1-2 kilót fogynom kéne, úgy érzem.
Ezt csak azért írtam le, hogy tudj hasonlítani.
Szerintem kérj róla több egész alakos képet, és egy randit megér, ha nem jön be, nem lesz nehéz elkerülnöd egy másik városból.
"kapcsolatként az ismerőseim előtt sose mernék egy ilyen lányt felvállalni"
Kérj róla képet (biztos nem nádszál karcsú) és csak akkor randizz vele, ha valamennyire azért tetszik és ha mindketten csak futó kalandra vágytok, mivel éretlen vagy még egy komoly kapcsolatra.
hát én 177 cm-hez vagyok 70 kg. állítólag egy 'normális', de én még fogynék.
ducibb osztálytársaim kb. 160-165 centisek és 50-65 kilósak. és elég kövérek :s szóval ha téged ez ennyire zavar, hogy fel se vállalnád felejtsd el a csajt.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!