Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizzak-e egy duci csajjal? Bővebben lent.
Utolsó:
Szerinted ez sok, amit írtál? Én 175 vagyok 61 kg-val és még így is soványnak mondanak.(voltam 54 kg is).
Kg-ról nem lehet megmondani,nem mindegy hogy oszlik el, mennyire erős csontozatú, stb...
00:21 : lehet, hogy magamtól igazából nem érezném soknak, de rengeteget piszkáltak már gimiben emiatt.. :"DDD... tavaly végig azt hallgattam, hogy fogyjak le, szerintem ezért gondolom így...
amúgy igen, a kg/cm nem sokat mond, de még ha erős csontozatú is a lány és alacsony, akkor is 83 kg sok.. de mondjuk szerintem vannak 'arányosan kövér' csajok, akiknek van mellük, nincs nagy seggük és ők még akár jól is nézhetnek ki szerintem.
Erős csontozat, ez tetszik :D:D
196 cm vagyok, és 11,5 kilónyi csontom van összesen, egy 160 centisnek lehet 9-10 kiló csontja, ha 80-ból levonok 10 kilót, az még mindig 70 kiló, aminek max a 30-40%-a lehet izom, nagyon jó esetben egy kövér emberen, és ott van, 40-50 kiló zsír... Ezt sehogy nem lehet kimagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!