Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A rendes pasi mit jelent a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rendes pasi mit jelent a legtöbb lánynál?

Figyelt kérdés

Ezt írta ma egy lány a rendes pasihoz, csak ennyit:

,,nálam a rendesnél, elég ha jóképű XDXD"

2013. júl. 22. 23:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ti se jártok valakivel, ha nem jön be, nem? Van ilyen. Nem értem a nyafogásotokat...
2013. júl. 23. 11:38
 22/27 A kérdező kommentje:
Mindig leírják, hogy az én pasim sem nem adonisz, se nem gazdag, egyik barátnőmnek sem szimpatikus, én mégis vele vagyok... Aztán más lányoktól (más százalékkal rendelkezik, így biztos nem ugyanaz a személy írta le) más kérdéshez szinte tökre ugyanez a válasz jön még vagy 50 szer és mind-mind 100% os hasznosságú? Basszus, velem van a baj, hogy én alig látok ilyen ronda, szegény, kisfarkú, senkinek sem tetsző pasit egyedül 100 ból 99 szer? Itt meg minden lánynál ezek a nyerők. Hát tuti ne értem.
2013. júl. 23. 11:40
 23/27 A kérdező kommentje:

70%-os.

Igen, mi is ritkán járunk olyanokkal. De mi be is valljuk, hogy nem. Nem azt mondjuk folyton, hogy mégis az a nyerő, aki ronda. Mert a lányok ezt súlykolják belénk, meg hogy majd csak lesz valakid, ne keseredj el. Aztán mázsaszámra látom a 30 as szingli pasikat, letört ábrázattal.

2013. júl. 23. 11:42
 24/27 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

8-as kommentem újabb bizonyíték, hogy itt az őszinteség lepontozással jár.

2013. júl. 23. 11:57
 25/27 A kérdező kommentje:

Somersby

Ezt válaszolta a kérdező:

A kérdező kommentje:

Nem zavar, hogy kerülnek a férfiak, mert én is az vagyok. :D

Nem csak kannák és szúnyogcsípések léteznek, ezt azért tisztázzuk, de összességében igazat adok neked.

Válaszod jelentve. Nem tudom miért lennék idióta.

Akinek nem inge, nem veszi magára, tudod.

Ennek alapján szinte bizton állítom, hogy jó lepontozta a kérdésedet. Én ilyen kérdezőnek nem is adnék választ, akinek határozott elképzelése van a válaszról és ha nem hasonlót írsz, akkor röpül a piros kéz kíméletlenül. Ezeket ki kellene innen zárni.

2013. júl. 23. 12:25
 26/27 A kérdező kommentje:
jól lepontozta
2013. júl. 23. 12:25
 27/27 anonim ***** válasza:
De most mit mondjunk? "Te hülye, sose lesz nőd?" A 30on felüli szingli pasiknál meg inkább az a baj, h még mindig anyuci nyakán lógnak, döntésképtelenek és félnek a nőktől. Ez nem a mi gondunk.
2013. júl. 23. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!