Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendes pasi mit jelent a legtöbb lánynál?
Figyelt kérdés
Ezt írta ma egy lány a rendes pasihoz, csak ennyit:
,,nálam a rendesnél, elég ha jóképű XDXD"
2013. júl. 22. 23:08
1/27 anonim válasza:
nálam már kezd lemenni addig a léc h legyen:
1. magas
2. ápolt
3. mentes mindenféle szenvedélytől(pia, drog, nők)
2/27 anonim válasza:
Mintha valaki tehetne a magasságáról -.-, undorító, hogy ez a nőknél egyáltalán szempont.
4/27 anonim válasza:
mivel én is magas vagyok, ezért hülyén néznénk ki.
5/27 anonim válasza:
szerintem csak poénból írhatta
Amúgy nem tudom, azzal, hogy valaki rendes, szóval ezzel nem feltétlenül tud valaki hódítani, szerintem kevés ahhoz, hogy kiváltsa azt a szikrát, de ha belegondolsz a szex is úgy jó, ha 'piszkos fantázia mozgatja'
Szóval, jó pont, ha valaki rendes, kedves, odafigyelő, de azért kell az a plusz
6/27 anonim válasza:
első:
nők? akkor hogyan jön veled össze? :)
7/27 anonim válasza:
nem poén volt. mondom, magas vagyok, nem néznénk ki jól egy alacsony pasival. na mindegy. de ez még kevés, h meghóditson. itt sok mindenről van szó, összetett a dolog.
8/27 A kérdező kommentje:
Én az elmúlt években abban a téveszmében éltem, hogy a rendes pasi a srác jellemére utal, hogy nem iszik, nem káromkodik, a lány kedvében jár megfelelő módon stb. Csak nemrég döbbentem rá, hogy nagyon ne ezt jelenti a legtöbb mai lánynál a ,,rendes pasi" fogalma.
2013. júl. 22. 23:12
9/27 anonim válasza:
csefy - úgy értem, hogy ne csaljon meg... nem igaz, hogy nem jutott el addig...
10/27 anonim válasza:
jaa, hogy te belső értékekre gondolsz? akkor a 3. pont, amit irtam.
1. vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!