Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a fene történt a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fene történt a mai férfiakkal? ( 28- tól felfelé)

Figyelt kérdés

cseten már azzal kezdik, hogy átmasszíroználak, stb... most komolyan mindenki csak a szexre megy? mikor nőnek már fel ezek a férfiak?

27 N

2013. júl. 22. 15:19
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

teljesen hülyék a pasik és a nők már szinte félnek ismerkedni,pont ezek miatt

így meg aki rendesen próbálna ismerkedni azt is elhajtják

2013. júl. 22. 16:00
 32/37 anonim ***** válasza:

hát Somersby ettől még nem lettél okosabb :D

mert te nagyon elferdíted ezt a dolgot.

Nem arról van szó amit írsz,hanem,hogy ne azzal kezdje!!!

2-3.randin már megtörténik a csók szóval a nő nem fog ilyeneken gondolkodni amit te írtál.

Azok után meg már majd lehet ilyenekről érdeklődni,beszélgetni.

Csak sok pasi észre sem veszi a nőn,hogy az éppen nem vevő a témára,csak mondja és mondja.

Mert ha figyelnétek a másikra akkor le tudnátok szűrni és más irányba terelni a témát,nem pedig miután elhajtott lesni,hogy most mi van?

Mi lehetett a gond?Jaa,hogy nem figyeltem rá?

2013. júl. 22. 16:08
 33/37 anonim ***** válasza:
Nyilván szexuálisan kihívónak látszol, ezért ők azt hiszik, hogy könnyű préda vagy.
2013. júl. 22. 16:10
 34/37 anonim ***** válasza:

32-es ne a százalékom alapján ítélkezz, ha így tennél. :)

Én nálam kevesebben ismerik jól a női nemet. Két felnőtt lány testvérem van, mindent megtanultam a nőkről.

2013. júl. 22. 16:11
 35/37 anonim ***** válasza:

Somersby

én 28 évesen úgy gondolom h 2-4 randi alatt nem jön fel a sex az még nem gáz és nem gondolkodok h akkor mi van nya...

persze éreznem kell h a másik vonzónak tart vagyis pattognak a szikrák :-)

ha tudd ennyit legalább várni akkor sok esetben inkább én teszek finom flörtölős kétértelmű célzást ha vette a lapot nyert ugye van ha nem nya akkor gondolkodok el h mi van

nem mondom h nem szeretem a sexet

DE szeretem megadni a módját megkeresni a legalkalmasabb helyett időt rá

ha úgy adódik h csak 1-2 hónap múlva akkor akkor ha 2 hét akkor annyi

szal nekem fontos h ne d*gás legyen hanem érzéki szeretkezés h a pasi is úgy érezze: érdemes volt várni rá ....

valamilyen szinten ez önzőség is hiszen ezzel a módszerrel a saját élvezetemet és biztosítom - mert ha már oda jutott akkor ált a pasik jobban kitesznek magukért :-)

2013. júl. 22. 16:12
 36/37 anonim ***** válasza:

ha mindent megtanultál akkor most is biztos van barátnőd,igaz?

és nem is egy ugye?:D

2013. júl. 22. 16:16
 37/37 anonim ***** válasza:
Senkit sem akarom megbántani, elnézést, ha úgy hatott. :) Nem lehet ráhúzni persze senkire semmit általánosságban véve. Csak láttam ezt-azt. :-D A minap egy srác kiírt egy kommentet, tökre elgondolkodtam rajta. A gondja az volt, hogy randizott egy lánnyal, és az első randi végén meg akarta csókolni, de a lány lepisszentette finoman. Kért újabb randit a srác, megvolt. Nem csinált semmit, még csak nem is utalt semmi szexualitásra. Aztán volt még egy randija. Ott sem csinált semmit. Aztán meg kiderült, hogy a lány már ideges volt, mert a srác semmit sem csinált, lépett...Ennyit erről :D
2013. júl. 22. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!