Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene történt a mai férfiakkal? ( 28- tól felfelé)
cseten már azzal kezdik, hogy átmasszíroználak, stb... most komolyan mindenki csak a szexre megy? mikor nőnek már fel ezek a férfiak?
27 N
teljesen hülyék a pasik és a nők már szinte félnek ismerkedni,pont ezek miatt
így meg aki rendesen próbálna ismerkedni azt is elhajtják
hát Somersby ettől még nem lettél okosabb :D
mert te nagyon elferdíted ezt a dolgot.
Nem arról van szó amit írsz,hanem,hogy ne azzal kezdje!!!
2-3.randin már megtörténik a csók szóval a nő nem fog ilyeneken gondolkodni amit te írtál.
Azok után meg már majd lehet ilyenekről érdeklődni,beszélgetni.
Csak sok pasi észre sem veszi a nőn,hogy az éppen nem vevő a témára,csak mondja és mondja.
Mert ha figyelnétek a másikra akkor le tudnátok szűrni és más irányba terelni a témát,nem pedig miután elhajtott lesni,hogy most mi van?
Mi lehetett a gond?Jaa,hogy nem figyeltem rá?
32-es ne a százalékom alapján ítélkezz, ha így tennél. :)
Én nálam kevesebben ismerik jól a női nemet. Két felnőtt lány testvérem van, mindent megtanultam a nőkről.
Somersby
én 28 évesen úgy gondolom h 2-4 randi alatt nem jön fel a sex az még nem gáz és nem gondolkodok h akkor mi van nya...
persze éreznem kell h a másik vonzónak tart vagyis pattognak a szikrák :-)
ha tudd ennyit legalább várni akkor sok esetben inkább én teszek finom flörtölős kétértelmű célzást ha vette a lapot nyert ugye van ha nem nya akkor gondolkodok el h mi van
nem mondom h nem szeretem a sexet
DE szeretem megadni a módját megkeresni a legalkalmasabb helyett időt rá
ha úgy adódik h csak 1-2 hónap múlva akkor akkor ha 2 hét akkor annyi
szal nekem fontos h ne d*gás legyen hanem érzéki szeretkezés h a pasi is úgy érezze: érdemes volt várni rá ....
valamilyen szinten ez önzőség is hiszen ezzel a módszerrel a saját élvezetemet és biztosítom - mert ha már oda jutott akkor ált a pasik jobban kitesznek magukért :-)
ha mindent megtanultál akkor most is biztos van barátnőd,igaz?
és nem is egy ugye?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!