Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt a mai férfiakkal?...

Mi történt a mai férfiakkal? Miért nem tudnak őszintén csak egy nőt szeretni? Miért tudnak színészkedni, színlelni, hogy mennyire szerelmesek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 18:01
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem a "régi" férfiak is ilyenek voltak,ez nem egy új

dolog náluk.

2009. ápr. 23. 18:21
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

azért még vannak hűségesek is:) De vannak olyanok akik erre képtelenek, pont olyanok, amit írtál. De szerintem nem kell hosszú ismeretség ahhoz, hogy kiderüljön milyen tipus a választottunk, és ki hogy tudja ezeket a dolgokat tolerálni. A mai férfiak meg a mai nők miatt "rosszabbak"! Már nem tisztelik úgy a nőket mint régebben, és ez azért is van, mert a nők már másként viselkednek, kicsit olyanok mint a pasik, mindent szabad nekik, bulizni, pasizni ezerrel, piálni...stb, de főzni már egyre kevesebb tud, és a nők is éppúgy megcsalják a pasikat, mint fordítva.

25/L

2009. ápr. 23. 18:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! "kicsit olyanok mint a pasik, mindent szabad nekik, bulizni, pasizni ezerrel, piálni...stb, de főzni már egyre kevesebb tud,..."

Nem "elférfiasodik" egy nő, ha szórakozik, szabadabb, hanem teljesen jogosan birtokba vesz egy olyan tevékenységet, amit a társadalom férfiasnak tart, értsd amit a férfiak kisajátítottak maguknak!

Főzni tudni meg ugyanannyira kell a nőknek és a férfiaknak.

Ha egy nő kiszolgálja a férjét, kinyalja a ...t, attól egyáltalán nem biztosítja be magának, hogy a pasi nem fogja megcsalni! Sőt! Ahogy ismeretségi körömben látom, akik hagyják magukat a házimunka terán kihasználni (mert ha a nő egyedül mos-főz-takarít-gyereket nevel, az kihasználás!, azokat gyakran más téren is kihasználják (értsd megcsalják).

Le lehet pontozni, nem egy és nem kettő eset alapján mondom ezt.

Amúgy meg a félrelépés nem mai "vívmány". És én is ismerek sok olyan férfit, aki kifejezetten romantikus, monogám típus. Igenis van olyan férfi, aki képes őszintén szeretni. De tény, hogy a férfiak közt több a félrelépő.

Hypathia

2009. ápr. 23. 20:24
 4/10 anonim ***** válasza:
38%
mert egy őszinte férfi sosem jó,visszaélnek vele ha kiadja magát.ha hazudsz és nyáladzol akkor vagy nyerő.
2009. ápr. 23. 20:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet régen se tudtak,csak akkor nem volt ekkora "szabadság" a szerelemben és ment a pletyka és kiközösítés,ha valaki csábított és ezt akkor nem merték felvállalni!
2009. ápr. 24. 08:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nagyon kitanultak lettek a férfiak de nem hiszem hogy ez régen ne lett volna csak akkor még az volt a divat hogy a nőnek tűrni kellett és nem beszélni semmiről! Nem mellékesen sztem minden férfi vágyik egy társra csak nem mindegy hogy miylenre! Ha egy nő tartja magát elvei vannak és nőies nem rendeli magát alá a ffnek akkor biztos hogy tisztelett vív ki és szeretni fogja a férje! Egyetértek hogy nem a főzés-mosás-takarítás funkció bekapcsolásával lesz egy férfi hűséges a nőhőz.
2009. ápr. 24. 12:14
 7/10 anonim ***** válasza:
2. vgayok. Nem a főzés-mosás-takarítás funkció bekapcsolását értettem az alatt amit írtam, én sem vagyok egy házitündér, de tudok főzni, és a férjem ezt értékeli, mert a környzetünkben, ismerősök között ez alig-alig van meg. Persze ennek totál nincs köze a megcsalásosdihoz, csak ahhoz, hogy a férfi kicsit jobban értékelje a nőt.Az a férfi, aki nem tud főzni persze:) Mert sokan vannak, akik kajáldákba járnak, meg vissza anyucihoz...stb. Nekem speciel nem tetszene, ha a férjem azzal jönne, hogy az anyja főztje ilyen meg olyan szuper volt. A kérdésre még annyit, hogy én azt vettem észre, mert volt megcsalós tapasztalatom is sajnos, és azóta nem értem, miért nem vállalta föl a partnerem, és miért nem lépett le, bár ő nem egy fixel csalt, hanem több kisebb ügy... Valahogy a szakítást sem vállalják fel, inkább kiprovokálják, hogy a nő szakítson. Ez nagyon undorító. Az őszinteség a lényeg. Azóta jobban ki vagyok hegyezve, hogy észrevegyem ki a sumákolós tipus.
2009. ápr. 24. 12:28
 8/10 anonim ***** válasza:
40%
Akkor provokálják ki a szakítást mikor már nem bírják a női sztárallűröket.Mikor már a végén jár a tűrőképességük,csak ezt a nők nem veszik észre,mert csak a másikban keresik a hibát magukban nem.
2009. ápr. 24. 14:17
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

Általánosítasz. Szemét húzás minden férfira ráhúzni a vizes lepedőt. És te milyen vagy? Te mit és mennyit teszel a párkapcsolatodért? Egyedül Te vagy a hibás abban hogy ez fordul elő veled, mert te választod a partnered, de nem?

Némi emberismeret és helyesebb hozzáállás segíthet.

2009. ápr. 24. 14:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Azert, mert mar 5 eves koruktol ezt "tanuljak" a TVbol, es a nyomorek amrikai filmekbol.
2009. ápr. 25. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!