Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene történt a mai férfiakkal? ( 28- tól felfelé)
cseten már azzal kezdik, hogy átmasszíroználak, stb... most komolyan mindenki csak a szexre megy? mikor nőnek már fel ezek a férfiak?
27 N
kedves kérdező! Te általánosítasz, minden korosztályban ez megtalálható, de nem törvényszerű
a szex az élet része, hogy mikor és hogyan történik, hát az egy dolog, egy kapcsolathoz sok minden kell, a szexnek is jónak kell lenni,
eddig nem jó helyen kerestél, a lényeg csak lazán beszélgessél, mert minél jobban szeretnél egy kapcsolatot, annál inkább nem megy, csak lazán, azért a szextől sem zárkózzál el N
Te most idejöttél veszekedni? Nagyon be vagy rágva az látszik, de nem mi tehetünk róla. A netes ismerkedés az ilyen, arctalanul bátrabb mindenki, nem nyavajogni kell, hanem tovább keresgetni egy normálisat.
Velünk is ezt csinálják a csajok, sokszor sokkal durvábban.
Somersby
eddig mind szép amit írtál
DE egy chetes beszélgetésnél engem is zavar ha az első mondata már arra utal h kanos vagy egy szórakozok helyen belém markol és kefélni hív
és az is zavar ha az utcán kapok beszólást
ha éppen normális pasit keresek akkor legyen szíves megvárni a megfelelő alkalmat erre és nem első alkalommal letámadni és tapizni megkérdezni h az anált szeretem e és hasonló számomra sértő megjegyzéseket tenni
szal ha szexet akar akkor dolgozzon meg érte -- udvaroljon
Akkor tisztáznám, mert látom szétpontoztak :)
Valóban egyetértek az utolsóval, hogy sok férfi nem ért a nőkhöz, de vizsgáljuk meg egy kicsit a dolgot:
Jó rendben, nem kezd szexuális témával a pasi, szépen zajlik az ismerkedés, 2-3 randi és még mindig semmi (ebben a korban, mint amennyi a kérdező). A nő talán ezért elkezd gondolkodni, hogy mi van, ha nem kíván és nem is vágyik többre? Kétségkívül elkezdik magukban keresni a nők a hibát, és ennek következménye, hogy a korrektül hozzáálló pasik megszívják, mert a nő vagy a maga elégedetlensége miatt nem akar már ezek után semmit a sráctól, vagy töketlennek fogja gondolni a srácot. Hangsúlyozom, nem dedós korban. Aztán ha a srác kerüli a témát, akkor meg töketlennek fog tűnni. Szerintem a megismerés része a szexualitás feltérképezése, ha nem is tettekkel, szavakkal mindenképpen. Értem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!