Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene történt a mai férfiakkal? ( 28- tól felfelé)
Figyelt kérdés
cseten már azzal kezdik, hogy átmasszíroználak, stb... most komolyan mindenki csak a szexre megy? mikor nőnek már fel ezek a férfiak?
35 vagyok már és sose kezdtem úgy a beszélgetést, hogy de meg......
Egy normális, értelmes pasi nem így indít. Valószínű hülyékkel találkoztál csak :) amúgy szingli vagyok ;)
2013. júl. 22. 15:26
12/37 anonim válasza:
#10es +1 Pacsi! :) #8as vok
2013. júl. 22. 15:27
13/37 A kérdező kommentje:
bocsi, de elolvastátok azt amit írtam? csak mert egyre nagyobb hülyeségeket válaszoltok, magatokból kiindulva,nem szexkapcsolatot keresek, hányszor írjam még le? és az ismerkedést nem szexuális dolgokkal kell kezdeni. bezzeg más kérdéseknél azt írjátok, hogy várni kell vele stb... és ott a pasikat szidjátok...
2013. júl. 22. 15:28
14/37 anonim válasza:
Lehet hogy nem a pasikban van a hiba, hanem benned, és olyan jeleket küldesz amikről nem is sejted hogy szexre hínak fel.
2013. júl. 22. 15:28
15/37 anonim válasza:
nem baj a szexuális vágy csak éppen nem az első randin kell felhozni ezt a témát
aki meg vevő rá az olyan is...
29F
2013. júl. 22. 15:29
16/37 anonim válasza:
kérdező, szerintem te félreérted, vagy félre akarod érteni, amit a válaszolók írtak eddig.
valamint azt kell mondjam, hogy az értelmesebb férfiak ennyi idős korukra már mind foglaltak... :) belegondoltál már, hogy ezért nehezebb megtalálni az igazit?
2013. júl. 22. 15:29
17/37 A kérdező kommentje:
akkor bennem van a hiba, hogy cseten szexuálisan kezdenek ki egyből velem, csak úgy... tenném hozzá. semmi olyat nem teszek, hogy felhívjam a figyelmet bármilyen félreérthető szituációra.
2013. júl. 22. 15:30
18/37 anonim válasza:
Tévedés!
A nő várjon, a férfi nyomuljon, mindkettőnek megvan a maga dolga, csak ezen nem kell meglepődni?
Amúgy egy 27évesnek már nem tanácsolnám azt, hogy várjon még éveket, mint egy 13évesnek...
2013. júl. 22. 15:30
19/37 A kérdező kommentje:
a rögtön szex és utána ismerkedjünk, az csak nektek jó. én nem leszek kapcarongy bocsika. meg a nők többsége nem ilyen, kivéve azokat, akik bármire kaphatók. és pont azokat választjátok, utána pedig ti nyavalyogtok, hol vannak a normális lányok. talán kellene egy kis időt ráfordítani az ismerkedős részre...
2013. júl. 22. 15:35
20/37 anonim válasza:
Meg lehet találni a sok hulladék között az értékes embereket. Én 27/F vagyok és a lányok nagyrésze ezeken az oldalakon ócsak pénzre/kocsira hajtó lotyó (aki mellesleg még a szüleivel él, szóval nem tudom mit gondolnak???), egy részük meg csak sajátmaga szórakoztatására van fenn és nem akar ténylegesen ismerkedni. Ha neten akarsz ismerkedni akkor sok időt/energiát kell belefektetni (vagy szerencse kell hozzá).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!