Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most végülis mit akar? Lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most végülis mit akar? Lent bőbben.

Figyelt kérdés
van egy fiu akit nyári szünetbe ismertem meg, nagyon megtetszett és ugylátszott h énis tetszek neki, de csak egy nap volt ez az egész,aztán beszéltünk msnen egy kicsit azóta semmi.most megint ráírtam és felhozta h mien jó lenne beszélgetni és menjek oda ahol ő lakik(nem hozzájuk)és üljünk be valahova beszélgetni.most akkor ezt azért mondta mert akarna vmit?de gondolom nem komoly :S
2009. okt. 19. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:

azt akarja, hogy:

"menj oda ahol ő lakik és üljetek be valahova beszélgetni"

Mi mást akarhatna még? Házasodni? MÉg nem is lehetne "komoly"..

Megismerni téged, közelebb kerülni, rájönni, hogy vajon mit érez a közeledben...

Miért? Úgy csinálsz, mintha Te már bezzeg pontosan tudnád, hogy mit akarsz a fiútól! Te sem tudod.

Nem is kell előre tudni... majd kiderül, persze csak akkor, ha néha találkoztok...

2009. okt. 20. 03:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Meg akarja csavarni a csöcsöd.

Ennyire hülye vagy?

2009. okt. 20. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Előzőnek...sírva röhögtem.

Nem akar semmi különösebbet !még!.

Gondolom megismerni. Ne rohand le...esetleg dicsérgesd, flörtölj vele.Ha úgy látod, hogy bejön neki akkor kérdezgesd van e barátnője, de az isten szerelmére.Nőböl vagy vagy nem?:D

2009. okt. 20. 19:09
 4/5 A kérdező kommentje:
ki mondta h lány vagyok?hehe nah jó viccet félretéve, nem az a gond,hanem h csak akkor egyszer láttam és elég messze lakik, és h érdemes e belevágnom.meg ezt így most elég nehéz leírnom.:S:Djah a második válasz elég ütős volt. hehe
2009. okt. 21. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:

van egy fiu akit nyári szünetbe ismertem meg, nagyon megtetszett és ugylátszott h énis tetszek neki.

Mindezek alapján reméltem, hogy nem fiú vagy.:D

Ha olyan távol lakik akkor őszi szünetbe tervezzetek vmi bulit hivd el a barátaidat ő az övéit...ne túl sokat aztán annyi:D(Ha neked van olyan, hogy őszi szünet:D)

2009. okt. 21. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!