Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főként fiúk! Segtítsetek! Nemtudom mit tegyek nagyon tetszik egy fiu. Hogy adjam a tudtára? Lennt bőbben.
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú akit nem rég ismertem meg, szinte mindennap beszélek vele odaszokott jönni hozzánk és nagyon aranyos velem de végülis mindenkivel:S:)az a baj h szinte nagyon sok csaj barátnője van és nemtudom h tetszek-e neki vagy csak haverként gondol rám:S a barátnőim azt mondják h szerintük tetszek neki mert mellém szokott állni,és volt már h szemeztünk egy kicsi ideig és ahogy ez megtörtént odajött...az a baj hogy félek a visszautasítástól és nem merek semmit csinálni azt várom h ő lépjen..:Sszerintetek tetszek neki?hogy adjam a tudtára hogy tetszik?2009. okt. 15. 20:44
1/10 anonim válasza:
néma gyereknek anyja sem érti a szavát, mond meg neki
2/10 anonim válasza:
Próbálj meg vele ugy beszélgetni amikor nincs senkivel. Ha már ez is megy akkor finoman kérdezd meg hogy eljön e veled valahova. Ha már megvan akkor egyre töbször probálkozz. Vagy mond a bnödnek hogy beszéljen vele és kérdezze ki finomann hogy ne jöjjön rá:D. De hogyha elment veled akkor innen tudod mit kell tenni.
3/10 anonim válasza:
Bár neki kéne elhívni téged de ez már a 21.század.... 14f
4/10 anonim válasza:
vesd be a nonverbális jeleket , az mindig bejön:D
5/10 anonim válasza:
nonverbális a flshing is, mégis van mindennek egy határa...
6/10 anonim válasza:
hello,én 13/F vok,te nem tudom mennyi,de én nagyon szertem ha flörtölnek velem a csajok!:D
de szentem csak akkor,ha kettesben vagytok!
sok szerencsét!
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi, a válaszokat.Sokat segítettek.megpróbálom.am 15 éves vok.
2009. okt. 16. 19:11
8/10 A kérdező kommentje:
Bocs egy kicsit hosszura sikerült xD
2009. okt. 17. 16:12
9/10 anonim válasza:
kezdjél te is közeledni hozzá,véletlenül vagy direkt megérinted...ez nálam bejön ...
10/10 anonim válasza:
mond meg neki,többet érzel ,mint barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!