Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Végülis akkor mit érez? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végülis akkor mit érez? A lényeg lent 16/l

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomban, aki nagyon bejön nekem. Nem tudom, hogy neki bejövök-e.? A suliban gyakran ölelget, sokat néz. Ezek alapján gondoltam arra, hogy bejövök neki, viszont mikor azt mondta az egyik osztálytársamnak, hogy barátként szeret, akkor elbizonytalanodtam. Az osztályból csak engem szokott megölelni, a lányok közül csak velem van nagyon jóba, ezért is feltételeztem azt, hogy tetszem neki. De most fogalmam sincs, hogy mi lehet. Kíváncsi lennék rá, hogy tényleg tetszem-e neki, és ha igen, akkor mit csináljak?
2010. márc. 13. 21:44
 1/6 anonim válasza:
szerintem simán lehet, h bejössz neki, de mivel osztálytárs, ráadásul azért még jócskán kamasz, ezért fél sztem, h ha kinyilvánítja, akkor esetleg kudarc lesz a vége, és nem akar 1 barátot elveszteni, meg ugye az osztályban is gáz...sokszor ez van ilyen sulin/osztályon belüli kapcsolatoknál...ha jelzel felé, h neked bejön-persze csak finoman-, akkor bármi lehet sztem:) de azért ne nyomulj rá, mert ha esetleg tényleg nem jössz be neki, akkor barátként is eltávolodhat tőled. sok sikert!
2010. márc. 13. 21:49
 2/6 A kérdező kommentje:
18 éves lesz :D lebukott hozzánk, úgy lett az osztálytársam. akinek azt mondta, hogy barátként szeret az azt mondta nekem, h szerinte nem mondott igazat. nagyon zavarba jött a fiú, nevetett és forgolódott. mindenki azt mondja, hogy tetszem neki, de én nemtudom, h elhiggyem-e?
2010. márc. 13. 22:30
 3/6 anonim válasza:
ha így van, akkor elhiheted nyugodtan:) ha fentvan mondjuk msnen neked, akkor tudom ajánlani, h kérdezz annyit, h látta-e ezt vagy azt a filmet ( vmi, amit mostanában adnak moziban) és h te meg akarod nézni, akkor sztem kap az alkalmon és elhív, h nézzétek meg együtt:) vagy vmi más is lehet, lényeg, h találkoznotok kéne kettesben, akkor rögtön kiderülne, h akar-e többet:) előző válaszoló
2010. márc. 13. 22:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem tökre bejössz neki.A pasik nem szertik kimutatni az érzéseiket csak egyszerüen zavarba jönnek és azt se tudják mit hazudjanak mármin nehogy megmondják hogy totál bejön nekik a csaj.Ngyon szoritok neked hogy összejöjjön.Sok szerencsét
2010. márc. 13. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem tökre bejössz neki.A pasik nem szertik kimutatni az érzéseiket csak egyszerüen zavarba jönnek és azt se tudják mit hazudjanak mármin nehogy megmondják hogy totál bejön nekik a csaj.Nagyon szoritok neked hogy összejöjjön.Sok szerencsét
2010. márc. 13. 22:49
 6/6 A kérdező kommentje:
nincs msn címe... a suliba meg nehéz kettesbe lenni, és elhívni valahova :D köszönöm a válaszokat :)
2010. márc. 14. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!