Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes kismama vagyok, sokan...

7 hetes kismama vagyok, sokan mondják, hogy sok vizet kell inni, de miért? Ha rostoslevlet, vagy üditőt iszok, ami jobban esik az nem jó? Végülis az a lényeg, hogy a folyadékbevitel meglegyen!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek. Imádom a kólát! Mindkét terhességem alatt ittam. Semmi bajuk nem lett tőle a lányoknak.

Igyál nyugodtan, amit csak kívánsz. Érdekes csak terhesség alatt veszek meg a kóláért:).

2009. ápr. 7. 23:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért kell sok vizet inni, hogy a szervezetedet, a sejtjeidet ellássad elegendő folyadékkal. A kicsi fejlődéséhez, a magzatvíz megfelelő állapotához, mennyiségéhez elengedhetetlenül fontos a sok vízfogyasztás.
2009. ápr. 7. 23:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az üdítők tele vannak cukorral, színezékkel, mesterséges anyagokkal, azért nem ajánlják.

Én ennek ellenére ittam néha. Szénsavasat talán csak kétszer, rostosat gyakran, de higítva vízzel. Így többet is ittam, és bűntudatom sem volt akkora.

Mondjuk én nagy ívben tettem a védőnő tanácsaira, jó volt a cukrom is, így amikor 30 hetesen megvesztem a Milka Noisette-ért, minden további nélkül befaltam napi fél táblát! Persze helyből meg tudtam volna enni az egészet! ;)

Egyél, igyál nyugodtan! Többet úgysem teheted meg bűntudat nélkül! Azért arra vigyázz, h minőségit fogyassz, a kicsit ne terheld sz..ral! Idekint idővel úgyis ki fog könyörögni mféle cukros-színezékes, E-től hemzsegő vacakot!

2009. ápr. 8. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!