Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk, randiznátok, járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, randiznátok, járnátok egy olyan csajjal akinek van egy bizonyos betegsége? A kóros szőrnövekedés (Hirzutizmus)

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 15:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%

Igen,engem pl zavarna,ha elhanyagolná,jönne a "fogadj el így is dumával",hát nem tessék szépen leszedni,akkor persze nem szólnék egy szót se ,de ez az én véleményem,ha szeded hidd el nem fogsz parázni ezen.

22F

2009. okt. 21. 23:19
 22/26 anonim ***** válasza:
68%

Egy bizonyos intelligencia kell hozzá, hogy ezt a fiúk/férfiak el tudják fogadni, ez a rossz hírem. Remélem viszont, hogy te az okosabbakra buksz egyébként, akkor szerencséd van ;)

A cypromixes válaszolónak igaza van másrészről, de ha gondolod, és szívesen segítek a pszichológiai oldalról is, írj privit nyugodtan.

2009. okt. 22. 00:24
 23/26 anonim válasza:

Saját tapasztalat! :( A fiam születése után felborult a hormonháztartásom. Ez többek között túlzott szőrnövekedéssel is jár. Az akkori párom nem igazán értette és nem is tolerálta. (nem csak emiatt)de külön mentünk.Már 10 éves a fiam és boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élek egy olyan férfivel aki felfogta azt, hogy ez nem fertőző és bár kellemetlen számomra igyekszem tenni ellen.

Ő úgy szeret ahogy vagyok és nem a külsőségekre alapul a kapcsolatunk.

Száz szónak is egy a vége. Mindenki megfogja találni a saját párját.....előbb-utóbb.

2009. okt. 22. 07:00
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
en ismerek egy szoros lanyt, akirol a kivulallok nem tudjak ezt a problemat. Nagyon sok rajongoja van. Szerintem azert, mert olyan a kisugazrasa> vidam, kiegyensulyozott, vicces, aranyos. Es edi is.Hidd el, hogy te kell elfogadd magad eloszor, ahhoz, h egy fiu is elfogadjon. persze tuntesd azert el valamilyen szinten a szoroket, de legy magabiztos, jokedelyu, es nem lesz gond. Benned dol el, h talalsz e magadnak valakit. sok sikert.
2009. okt. 22. 17:11
 25/26 anonim válasza:

Sajnos én is hasonló helyzetben vagyok szőrös a hasam,nyakam,hátam de persze én is megpróbálom eltünetni de hamar vissza nől.Én most megyek endroklinológushoz és remélem tudnak rajtam segíteni mert nem akarok így élni:(

Nem is közeledek a fiúkhoz ez miatt.

Ja és aki nem tudja hogy milyen érzés az ne írja azt hogy undorító.

2010. jan. 29. 16:48
 26/26 anonim ***** válasza:

Én is ezzel a problémával küszködök sajnos. Voltam már több orvosnál is de nekem egyik gyógyszer sem segített. Szedtem már Cypromixet is és még vagy 3-4 másikat is. Az egész testem szőrös sajnos de mindig borotválom. Ha van egy kapcsolatom akkor általában minden nap vagy másnap csinálnom kell hogy ne vegye észre mert hamar kezd nőni és a borostás test ugye elég szúrós.

Sokszor voltam már emiatt depressziós , most éppen jobb időszakomban vagyok de mivel ezidáig senki nem tudott segíteni nagyon rossz így élni. Jó lenne ha valaki lenne aki mégis tud valami megoldást a túlzott szőrnövekedésre.

Azok pedig emiatt lenézik az ilyen embereket inkább szégyellhetik magukat amiért arra nem képesek hogy megértsék hogy ez egy betegség és próbálunk ellene tenni hogy minél jobbak legyünk ennek ellenére is! Sokszor pedig nagyon nehéz!

2010. jún. 8. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!