Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk, randiznátok, járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, randiznátok, járnátok egy olyan csajjal akinek van egy bizonyos betegsége? A kóros szőrnövekedés (Hirzutizmus)

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 15:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
engem zavarna, nem jönnek be a szőrös lányok, lehet velem van a baj...
2009. okt. 21. 20:48
 12/26 anonim ***** válasza:
91%
hát én 22 éves srác vagyok de én nekem meg nem nő a szakállam szivesen cserélnék veled.
2009. okt. 21. 21:09
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
Van ilyen végleges lézeres szőrtelenítés, legalább arcon meg kellene próbálni.
2009. okt. 21. 21:36
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem olyan gáz. a városunkba szoktam látni egy nőt akinek erősen nőt egy kis bajsza nem értettem , mért nem megy el kozmetikushoz.de amúgy meg nagyon vidám nőnek tűnik....én soha se gondoltam volna, hogy ez egy betegség...De hála neked felhívtad rá a figyelmet... így már másképp látom a dolgot.. de ha meg nagyon bele gondolok nekem mindig az jut eszembe hogy eza nénike a városunkba mindig olyan mosolygós... és az tök jó., szóval a kérdésedre válaszolva!! : ha megfog az egyéniséged és nem burkolózol be a betegségedbe , és mosolyogsz...:) akkor nem zavarna.!!
2009. okt. 21. 21:37
 15/26 anonim ***** válasza:
81%
ja amugy én 21:37 vagyok 22 éves fiu.
2009. okt. 21. 21:39
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha őszinték akarunk lenni, természetesen nem szeretjük, ha egy nőn fölösleges szőr található. De hidd el, ettől sokkal fontosabb dolgok vannak egy emberen (emberben). Annyian vagyunk különféle szépséghibákkal "megáldva", ki kisebbel, ki nagyobbal. Aki téged meg szeret, (és lesz ilyen) az nem fog ezzel törődni, illetve csak egy apróság lesz az életetekben. Nem mindenki után forognak az utcán, de mindenki megtalálja a párját, bármilyen testi hátránnyal is indul. De ehhez az is kell, hogy legyen elég önbizalmad, és ne tulajdoníts a betegségnek túl nagy jelentőséget.
2009. okt. 21. 21:41
 17/26 anonim ***** válasza:
4%

1 szőrös csaj?! áhh nem bocs! [bár halottam már erről a betegségről de én messziről kerülném az ilyen "csajokat"]

bocs.

2009. okt. 21. 21:42
 18/26 anonim ***** válasza:
85%
Volt ismerősöm akinek valami ilyesmi volt.Megtalálta élete párját,kétszer is (az első meghalt,RIP),a másodikkal most is boldog.Ne add fel !
2009. okt. 21. 22:12
 19/26 anonim ***** válasza:
81%

megkérdezhetem hogy mennyi idős vagy?

fogamzásgátlóval nem próbálkoztál még? én is elég szőrös vagyok/voltam, nekem nem ez a betegségem, pcos-s vagyok, és több férfi hormonom van. alapos kivizsgálás után a nőgyógyászom a cypromixet ajánlotta, eddig bevált, már a 2. hét után látványosan csökkent a szőr a lábamon, nyilván mivel epiláltam ez rásegített valószínűleg, de nem nő olyan erősen, sötéten, és sűrűn mint régen... a bajuszomat is epilálom, a gyantától kisebesedtem.

szóval én ajánlani tudom a fogigátlót, de csak olyat szedj, amit az orvosod ajánl, de kérd meg hogy segítsen ebben a problémában, ez kombinált fogigátló. gondolom nem akarod magadat hormonokkal pumpálni, ha nincs barátod, de nekem annyi mellékhatás jelentkezett, hogy megnőttek a melleim :D és még fogytam is(azért mert a férfi hormonokat "eltünteti", és a túlsúlyom is emiatt volt). sokan mondják, hogy nemjó a cypromix, de szerintem ha tényleg olyan nők szedik, akiknek kitalálták, akkor nem fog panaszkodni senki. én mondjuk tényleg fogigátló miatt mentem el a dokihoz, de kiderült h pcos, kicsit el voltam keseredve, de azt mondják nem érdemes, mert lehet kezelni... de ez nem ide tartozik.

segíthet a fogigátló, meghozza majd az önbizalmad hidd el, így könnyebben találsz majd magadnak pár. egyébként azon nem gondolkodtál, hogy szorongsz emiatt (tudat alatt,észre se veszed), és ez kihat a kapcsolataidra? (pszichológiai kérdésekbe inkább nem bonyolódom :D )

remélem sikerült segítenem, de nyugodtan írhatsz privibe is!

18/l

2009. okt. 21. 22:21
 20/26 anonim ***** válasza:
81%
Szia! Én is ezzel a gonddal szenvedek, ha gondolod irj privát mailt, szivesen beszélgetnék veled.
2009. okt. 21. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!