Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, randiznátok, járnátok egy olyan csajjal akinek van egy bizonyos betegsége? A kóros szőrnövekedés (Hirzutizmus)
1 szőrös csaj?! áhh nem bocs! [bár halottam már erről a betegségről de én messziről kerülném az ilyen "csajokat"]
bocs.
megkérdezhetem hogy mennyi idős vagy?
fogamzásgátlóval nem próbálkoztál még? én is elég szőrös vagyok/voltam, nekem nem ez a betegségem, pcos-s vagyok, és több férfi hormonom van. alapos kivizsgálás után a nőgyógyászom a cypromixet ajánlotta, eddig bevált, már a 2. hét után látványosan csökkent a szőr a lábamon, nyilván mivel epiláltam ez rásegített valószínűleg, de nem nő olyan erősen, sötéten, és sűrűn mint régen... a bajuszomat is epilálom, a gyantától kisebesedtem.
szóval én ajánlani tudom a fogigátlót, de csak olyat szedj, amit az orvosod ajánl, de kérd meg hogy segítsen ebben a problémában, ez kombinált fogigátló. gondolom nem akarod magadat hormonokkal pumpálni, ha nincs barátod, de nekem annyi mellékhatás jelentkezett, hogy megnőttek a melleim :D és még fogytam is(azért mert a férfi hormonokat "eltünteti", és a túlsúlyom is emiatt volt). sokan mondják, hogy nemjó a cypromix, de szerintem ha tényleg olyan nők szedik, akiknek kitalálták, akkor nem fog panaszkodni senki. én mondjuk tényleg fogigátló miatt mentem el a dokihoz, de kiderült h pcos, kicsit el voltam keseredve, de azt mondják nem érdemes, mert lehet kezelni... de ez nem ide tartozik.
segíthet a fogigátló, meghozza majd az önbizalmad hidd el, így könnyebben találsz majd magadnak pár. egyébként azon nem gondolkodtál, hogy szorongsz emiatt (tudat alatt,észre se veszed), és ez kihat a kapcsolataidra? (pszichológiai kérdésekbe inkább nem bonyolódom :D )
remélem sikerült segítenem, de nyugodtan írhatsz privibe is!
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!