Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenne a megfelelő fogamzásgátló szőrnövekedés és hízás ellen (kivéve diane 35)?
Sziasztok!
A milligestről térített át a doki októberben diane 35-re. Kicsit meghíztam tőle, és szőr problémáim is akadnak, és ez nem segít rajta. Igaz hogy nincs pattanásom , de mivel sok rosszat hallottam erről a szerről, szeretnék váltani. Az orvosok elég korlátoltan állnak a rendelkezésemre általában, így egy vizsgálat előtt kikérném olyanok véleményét, hogy mit is használjak, akik szednek is ilyen készítményeket.
Esküszöm,hogy segíteni szeretnék,ezért kérlek,amiket írok ne vedd kötekedésnek!
Mielött fogamzásgátlót kezdtél el szedni milyen volt a menstruációd? Gyenge vérzés,alig voltak görcseid és össze-vissza volt meg?
Jó lenne megnézetni a petefészkeidet is,hogy nincsenek-e ciszták.
A hajhullásról nem írtál,tapasztaltál ilyet?
A szőrösödés arcon is jelentkezik ugye? Főleg pajesz résznél és esetleg erősebb a bajusz rész.
Keress fel egy endokrinológust, ő is segíthet neked,hogy megszűnjön a szőrösödés és az elhízás is.Tényleg meg kellene vizsgáltatni a hormonszintedet.
Tudom,hogy milyenek a dokik,de sz@rd le,ha pofákat vágnak vagy bagatelizálják a dolgokat!Ez nem jó így és addig járj utána a dolgoknak,amig nem lesz olyan doki,aki ténylegesen megoldást javasol!Az endokrinológushoz mindenképp elmennék a helyedben,fontos lenne!
Szőrnövekedésre csak a Dianet és a Cypromixet szokták írni, de annak teljesen ugyanaz a hatóanyaga, mint a Dianenak. Szóval más fogamzásgátló ezen nem fog segíteni.
Keress fel egy endokrinológust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!