Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátlónak mik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátlónak mik a mellékhatásai? Hízás, szőrnövekedés ienekre gondolok.

Figyelt kérdés
Most fogom elkezdeni szedni,és azért jólenne tudni hogy mire számithatok.Tabletta nevét még nem tudom.
2009. júl. 23. 12:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Ha nem rendszeresen szeded akkor áttöréses vérzés vagy rendes vérzés. Illetve még teherbe is eshetsz. Szerintem nem ezzel kéne most foglalkoznod, hogy mik a mellékhatások hanem a doki eldönti mi a jó neked és akkor a tájékozatóban benne van.Rendszeres szedésnél ezek a mellékhatások nem jönnek elő illetve nem okoznak nagy problémát.
2009. júl. 23. 12:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ, hogy ki mire hajlamos, vagy melyik tablette mit hoz elő. Pl. van olyan ami kifejezetten alkalmas arra, hogy szebb legyen a bőrőd és kevesebb legyen a szőrőd és csak a mellékhatása a fogamzásgátlás (Diane35). Én híztam a Diane-től meg a Novinette-től is, de lehet, hogy másnak semmi baja nincs vele. Ez teljesen változó.
2009. júl. 23. 12:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

ezek egyáltalán nem köteklező mellékhatások. sokaknak abszolút semmi baja nemlesz.

én 7 éve szedek triregolt, és semmi bajom, nem híztam meg, nem lettem szőrös, nem nőtt a mellem se, semmi bajom nemlett tőle.

2009. júl. 23. 13:18
 4/12 anonim ***** válasza:
2009. júl. 23. 14:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
én 2 éve szedek Milligest-et, egy pár kilót felszedtem amit csak ennek tudok tulajdonítani, de semmi más negatív hatása nem volt. szebb lett a bőröm, kevesebb ideig és mennyiségileg is kevesebbet vérzek és sokkal nyugodtabb vagyok azóta
2009. júl. 23. 17:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

nem feltétlenül attól van az áttöréses vérzés, h vki nem megfelelően szedi a fogigátlót. Ez hülyeség. Én normálisan szedtem, és egy hónapig volt ilyen pecsételő vérezgetésem, de utánna ahogy hozzászokott a szervezetem a tabihoz, el is múlt.

Yadine-t szedtem, és semmi bajom sem lett tőle. Nem híztam, nem fogytam, és nem lettem szőrgombóc sem :)

2009. aug. 12. 21:35
 7/12 anonim válasza:
100%
3 hónapja szedek mercilont, nekem ciklus közepén egy napig szokott lenni nagyon kevés pecsételő vérzés, de ezenk kívűl semmi rossz mellékhatása nincsen, persze ez egyénenként változó. ha alacsony hormontartalmút kapsz, az enyém az, akkor kevesebb mellékhatás lehet.
2009. aug. 12. 21:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

nekem fel ev szedes utan melldaganatom lett (igen ez is lehet mellekhatas a mellnovekedes mellett bar kis %ban igy nem nagyon hangoztatjak de annak a kis %nak jo xar) szerencsere joindulatu volt. mutet,azota nagyjabol rnedben vagyok.

azonkivul hizas, emelyges, lehangoltsag, libido drasztikus csokkenese, stb de ezekbol nalam 1ik se jott ki.

2009. aug. 12. 22:25
 9/12 anonim válasza:
én 2 éve szedek yasminelét és sokat híztam töle
2009. aug. 12. 22:31
 10/12 anonim ***** válasza:
ofc hogy lehetnek ilyenek :S. rohadtul hormonbombáz. eléggé felborítja a belső egyensúlyod ha nem eszel mellé elég activiát!!
2009. aug. 12. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!