Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cypromixet szedek már másfél éve, a vérzésem alig volt most, jobban csak akkor mikor pisiltem. Fogamzásgátlo melett lehetek terhes? Lehet hogy gyengült a hatása a fogamzásgátlonak?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 00:50
2/4 anonim válasza:
Teherbe lehet esni fog.gátló mellett, de ha rendesen szedted, akkor ennek kicsi az esélye.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Kérdezz rá az orvosnál. Cypromixet elméletileg bőr és hormon problémákra írnak fel és ellenőrzés mellett is max 1 évig lehetne szeni, mert lórugásnyi hormon van benne. Fogamzásgátló szedése esetén előfordulhat, hogy túlságosan elvékonyodik a méhnyálkahártya, ez később a babavállalásnál okozhat gondot. Én Cypromixet csak 2 hónapig szedtem (bőröm miatt), mert nagyon rosszul voltam tőle. Nekem akkor a doki azt mondta, hogy mivel csak bőrpanaszaim vannak amúgy is csak 6 hónapra írta volna fel a gyógyszert. 30/N
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tom ki adta az elsö választ de neki üzenném,hogy biztosan neked van az ha ilyen komoly dolgokban ilyen hülyén viselkedel!!!A többieknek köszönöm a válaszokat és tanácsokat!!a teszt halvány második csikot mutatott és még nemvoltam orvosnál!!
2011. aug. 4. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!