Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedős szövegek, amiket be lehet vetni buszon is?
Üdv! Tudom hogy már rengetegszer bukkant fel ez a kérdés, elnézést érte. Suli miatt elég sokat kell buszoznom, és -szó, mi szó- gyönyörű lányokra lehet ott bukkanni :) Vannak jó ismerkedős szövegek a "mennyi az idő"-n kívül? Ez szerintem elég béna :)
Főleg a hölgyekhez szólna ez a kérdés: nektek mennyire tetszene, ha egy vadidegen srác elkezdene veletek beszélgetni a buszon?
Előre is kösz!
19/F
hogyne lennének jó ismerkedős szövegek:
-szia, drága, cukor ment a szemedbe?
-nem értem mire célzol
-arra, hogy olyan édesen nézel
kb. a bkv annyira halott ötlet, mint a fenti duma, de egy próbát megér
Kedves első válaszoló! Nem tudom te hol szoktál buszozni, de itt nincs szag a buszokon és ha egy jó csaj ül mellém, vagy pont fordítva, az szerintem ideális helyzet lehet a beszélgetésre.
Kösz az építő jellegű választ ;)
ha hozzámszólna vki a buszon, de nem nyomulósan, hanem intelligensen és szellemesen beszélve, ezer örömmel eltársalognék vele. a legtöbb "ismerkedős duma" nagyon mesterkélten hangzik, és nem ébreszt szimpátiát. és önmagában egy jó duma sem elég, sokkal több apró részletnek kell összejönnie, hogy tényleg elbeszélgessek az illetővel...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!