Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mire vágytok, mi imponál nektek az ismerkedős szakaszban?
Figyelt kérdés
lányok is írhatnak, mivel hódítják meg a kiszemeltet..olyan apró tippekre vagyok kiváncsi, amit egy lány megtehet, ha azt akarja hogy a pasi odáig legyen érte: )2011. szept. 25. 14:02
1/13 anonim válasza:
Ne legyen paraszt a csaj, kezdésnek jó
2/13 anonim válasza:
Ne legyen elszállva magától, viselkedjen normálisan, ne ordibáljon az utcán, mint a cigányok, nálam ezek a fő szempontok.
3/13 anonim válasza:
Ne hisztizzen !!!!!!!!!!!!! ez az egy nekem ja meg ne mondja azt, hogy CSAK barátok vagyunk:) mert attól a falra mászok. Nem hiába lógnak hím egyedek nöstényekkel. Mert Nőfiú barátság csak akkor van, ha a fiúnak nem tetszik a csaj meg a csajnak se ő és ennyi. Aztán a többi már jön magától beszélgessetek többet nem muszály egyből elhivni ide oda társaságban is beszélgethettek először majd elkülünülve kavartok valami ilyesmi.
4/13 anonim válasza:
Kölcsönös őszinteség...ha ez megvan, nincs semmi gond, kifog derülni, hogy tényleg tetszel -e neki és ő is neked.
Ha meg nem, ne hurrogjon le, próbálja finoman, kedvesen a tudtommra jutttatni hogy nem vagyok az esete.
17/f
5/13 anonim válasza:
Na igen, az őszinteség... Az is alap. Ha az nincs meg, a többi nem is számít.
6/13 Beviz Elek válasza:
csak add magad. hiába viselkedsz úgy hogy neki tetszen, az nem te vagy. egyszerű példa a volt bnőm. úgy viselkedett mintha egy bevállalós csaj lenne. ez nekem nagyon megtetszett. amikor oda jutottunk már nem volt az. próbáltam kicsit rávezetni, de nem akarta. jött a következő. szóval fölösleges
7/13 anonim válasza:
ne játssza a megkaphatatlant. nektek is ugyanaz kell, mint nekünk
8/13 A kérdező kommentje:
megkapható..csak picit küzdeni kell érte: D / tudod a normális lányok ilyenek.és nem adják be rögtön a derekukat.néha egy kis kacérkodás belefér nem?
2011. szept. 25. 14:20
9/13 anonim válasza:
Át én szeretem ha egy lány nem hagyja magát könnyen...az ilyenekből kevés van....(azt nem jelenti hogy semmi nem történik )csak mindig egy picivel többet kell adni :)
Én mondjuk imádom ha egy csaj húz engem ,mármint smacizás elötti pillanat elhúzódik és aztán mégsem...
10/13 anonim válasza:
Mutass olyan lányt ,amilyet leírtál!!!
A kacérkodás belefér ,mert az ember abból tudja hogy legközelebb is lesz tali...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!