Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudom hogy sokadik ismerkedős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy sokadik ismerkedős kérdés (lent )?

Figyelt kérdés

16/F vagyok és a helyzet a következő:

Nem vagyok túl magas/erős,de azért volt már pár lány aki "rám mozdult" volt aki hívogatott is ilyenek,de 1en kívül egyik sem volt az esetem.Én még sosem kezdeményeztem.Idegenekkel nem igazán szeretnék ,mert a személyiség is számít nekem (társaságokban jobban látszik ez.)Azonban az osztályomon kívül nem sok társaságba járok,és az a baj hogy az osztályban meg bizonyos gondok miatt nem vagyok túl kedvelt.Hol találhatnék magamnak párt?Lehet hogy még túl fiatal vagyok egy normális kapcsolathoz ,azonban én már viszonylag érettnek érzem magam.Az pedig hogy nincs kivel jól eltötsem a szabadidőmet eléggé demotivál,alig bírok tanulni mert folyton felmerül bennem hogy "Minek...most mindenem megvan ami pénzből kellhet[nem luxus persze]fedél és étel,meg elektronika,mégse érzem boldognak magam...:P

Bocsi hogy hosszú lett,és előre is kösz ;)

2011. szept. 19. 21:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A válasz egyszerű:

Kezdj el társaságokba járni. Saját példát említve 16 éves kor pont megfelelő az ha elkezdesz tanulni játszani egy populárisabb hangszeren:P (én gitározni tanultam pl. :P) Már maga az társaság, akikkel tanulod, velük összebarátkozol, elmentek bulizni, ott még több emberrel ismerkedsz ezt elismétled 2x és máris ismer egy fél városnyi embert. Saját sztori:P

(arról nem is beszélve ha ügyes vagy gitárral akkor az egy fából készült kézi puncimágnes :D)

18/F, akinek a zene adta a szociális életét :D

2011. szept. 19. 21:52
 2/11 anonimikusz ***** válasza:
Gondolom, a többi osztályban is vannak lányok. Vagy ált iskolás oszttársak, újra felvenni a kapcsolatot, vagy az akkori haverok lány barátai? Nincsenek barátaid, akiknek más ismerős köre is van, vagy kollégisták, más iskolába járók, buszra várva megismerni új embereket. Leszólítani,h tetszik a táskája,honnan vette,mert tesódnak most lesz szülinapja,és vmi hasonlóra gondoltál ajándék gyanánt, aztán jót beszélgettek, adod a jófejt és a végén felveszed msnre,fészen, ráírsz,stb?
2011. szept. 19. 21:52
 3/11 anonimikusz ***** válasza:
21:52-nek 100%osan igaza van. A gitár a háton vonzza a csajokat, én már csak tudom. Az mindig bejön. Jó ötlet.
2011. szept. 19. 21:54
 4/11 anonim ***** válasza:
21:52 vagyok egyébként elnézést a helyesírási hibákért kicsit töröm a magyart, mert félig angol vagyok csak sokat vagyok magyar o.-on ezért beszélem valamennyire a nyelvet:D
2011. szept. 19. 21:57
 5/11 anonim ***** válasza:
hogy ezen tudj változtani, először is neked kell lépned. ha csak ülsz és várod hogy a sült galamb a szádba repüljön, akkor még nem lesz párkapcsolatod. attól meg ne félj, hogy ha egy "idegennel" nem szeretnél ismerkedni, mert a személyisége is fontos. (amúgy az is) ha nem engeded meg neki, hogy megismerjen és te is megismerd, akkor elég nehéz előre jutni. én azt javaslom légy nyitott az új emberek/idegenek felé is, mert nem tudhatod, hogy épp életed szerelmét hagyod elmenni, mert az első benyomáson kívül nem volt egy baráti társaság, ahol megismerhettétek volna egymást...
2011. szept. 19. 22:04
 6/11 A kérdező kommentje:

Barátoknak is híján vagyok ,ugyanis volt egy affér az osztályomban.Zenében nem vagyok annyira jó.

A táskás példáról meg annyit hogy ugyan vannak jó tulajdonságaim tehát nem az a baj hogy nem kellek senkinek,de az önmegjátszás nem erősségem.Ha meglátok egy szép lányt táskával nem sok eséllyel ugrik be egy ilyen ötlet,és ha nem igaz akkor valahogy nem is tudnám beadni annyira.Meg hülyén is érezném magam,pont amiatt mert még az életben nem szólítottam le idegent. :P

2011. szept. 19. 22:13
 7/11 anonim ***** válasza:

21:52vok

Mi az h nem vagy jó zenéből?:D Próbáltad már?:D Én még mindig gagyinak érzem magam zene területen de a környezetem nem így gondolja:D Minden csak elhatározás kérdése:P És ez most nemcsak a zenére igaz:P Ha meglátsz egy jó csajt, és azt mondod magadnak h "Challange Accepted" aztán iszonyat magabiztosan odamész a csajhoz 2 dolog történhet. 1. a csaj nem küld el. 2 a csaj elküld, de legalább tapasztalatot szereztél h legközelebb hogyan NE csináld. Close Enough.

egyébként meg pont az ének tanárom mondta nekem 15 évesen, h minden ember meg tud tanulni valamilen hangszere játszani, még akkor is ha nem lesz belőle vérprofi, csak hobby szinten űzi. :P

2011. szept. 19. 22:26
 8/11 be you ***** válasza:

21:52 szerintem tökre igazad van, és egész szépen beszélsz/írsz magyarul. :)

Amúgy azokkal a csajokkal, akik "rád mozdultak" miért nem mész el valahova? Lehetnek a haverjaid attól, hogy nem jönnek be neked, és ezáltal bővül az ismerőseid köre.

14/l

2011. szept. 19. 22:44
 9/11 A kérdező kommentje:
Ez megvan ,azonban általában kopp lett a részükről a vége hogy én nem szeretném.És nem vagyok extrém válogatós,csak őket inkább barátként szeretném.Pl egyikük járt már egy barátommal és nem akarom megbántani.Másikuk meg egyszerűen nem az esetem.Szép,de nekem nem jön be. (Tudomhogy fura,de van ilyen.)
2011. szept. 19. 22:48
 10/11 be you ***** válasza:

Akkor a barátod barátai.. és így tovább. =)

Nem nehéz ismerkedni. Idegenekkel is ismerkedhetsz attól még, hogy neked fontos a személyiség. Megismered, és után majd lesz valahogy. (:

Sok sikert.

2011. szept. 19. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!