Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy sokadik ismerkedős kérdés (lent )?
16/F vagyok és a helyzet a következő:
Nem vagyok túl magas/erős,de azért volt már pár lány aki "rám mozdult" volt aki hívogatott is ilyenek,de 1en kívül egyik sem volt az esetem.Én még sosem kezdeményeztem.Idegenekkel nem igazán szeretnék ,mert a személyiség is számít nekem (társaságokban jobban látszik ez.)Azonban az osztályomon kívül nem sok társaságba járok,és az a baj hogy az osztályban meg bizonyos gondok miatt nem vagyok túl kedvelt.Hol találhatnék magamnak párt?Lehet hogy még túl fiatal vagyok egy normális kapcsolathoz ,azonban én már viszonylag érettnek érzem magam.Az pedig hogy nincs kivel jól eltötsem a szabadidőmet eléggé demotivál,alig bírok tanulni mert folyton felmerül bennem hogy "Minek...most mindenem megvan ami pénzből kellhet[nem luxus persze]fedél és étel,meg elektronika,mégse érzem boldognak magam...:P
Bocsi hogy hosszú lett,és előre is kösz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!