Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek a tetoválásomról, járnátok tetkós pasival?
Sziasztok!
Nem így akarok ismerkedni, :D csak a véleményetek érdekelne,
régi nagy álmom teljesült,megcsináltattam a tetkómat,érdekelne,hogy tetszik e,illetve hogy nálatok előny,vagy hátrány.....
Ez eléggé kontár munkának tűnik sajnos... Nem szeretem, ha valaki nem áldoz rendes tetoválóra, a sufnitetkó ciki!
Egyébként nem előny és nem hátrány számomra, ha egy pasinak tetoválása van, a személyiségére vagyok kiváncsi, aztán ha kell, úgyis ki tudom dekorálni. :)
Egy tetováló (35N)
Engem nem zavar, ha van egy pasinak tetkója, de azért ne túl nagy mértékben.
A tied viszont nem tetszik, bocsi.
ma 09:03
igaz
Köszönöm, hogy kifejthettem a véleményemet, és lepontoztatok. Igazán köszi.
Idióták...
#32-es voltam.
ma 16:24
nem is vagy lepontozva,mások jobban le lettek nyugi....pedig ők is csak elmondták a véleményüket....azért te ahhoz képest
nem lettél,bár én sem értem ezt a pontozási rendszert...
"Sziasztok!
Nem így akarok ismerkedni(...)"
"Keress kérdéseket hasonló témákban: tetoválás, ISMERKEDÉS, előny, hátrány"
:D
Amúgy..Ha neked tetszik, miért érdekel a mi véleményünk? :) Egyébként, a srácnak, aki tetszik nekem, elképesztően szörnyű, kifakult, igénytelen tetoválása van a jobb alkarján, de hé, ez csak tinta, igaz, hogy örökre megmarad... (de majd ha én is belejövök a varrásba, kijavítom neki, nemrég kezdtem el gyakorolni :P ) És ha jól tudom, a könyvet sem a borítójáról...:) 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!