Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek a tetoválásomról, járnátok tetkós pasival?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem így akarok ismerkedni, :D csak a véleményetek érdekelne,

régi nagy álmom teljesült,megcsináltattam a tetkómat,érdekelne,hogy tetszik e,illetve hogy nálatok előny,vagy hátrány.....

[link]

2013. jún. 27. 22:52
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
hát nekem az tetszik a legjobban, ha nincs. sok lánynak, azok tetszenek, akiknek mindkét karjuk, illetve a hátuk is tele van tetkóval, ők általában rockerek, de nem feltétlen, ha a fiúnak nincs hpsszú haja, akkor én azzal is járnák, aki tele van tetkóval. a tied viszont nem tetszik. de ha ezen kívül külsőleg és belsőleg is rendben lennél, akkor egyáltalán nem zavarna egy kis tetkó. 17/L
2013. jún. 27. 23:01
 12/37 anonim ***** válasza:

Nálam hátrány a tetkó, esztétikátlannak találom, bármilyen szép is, az emberi testen nem mutat jól...

Egy kisebbet tudnék tolerálni, de nem örülnék neki...

2013. jún. 27. 23:02
 13/37 anonim ***** válasza:
legalábbis azt mondták neked h ezt jelenti..:D bízzunk benne hogy így van :D
2013. jún. 27. 23:02
 14/37 anonim ***** válasza:
ez jó, tetszik N
2013. jún. 27. 23:03
 15/37 A kérdező kommentje:

ma 23:02

nem mondták :D

én választottam ki,megnéztem vagy 20 féle oldalon (hogy ne érjen meglepetés) és mindenhol ezt jelenti,higgy nekem!

amúgy talán ez picit jobb kép:

[link]

2013. jún. 27. 23:06
 16/37 A kérdező kommentje:

"Egy kisebbet tudnék tolerálni, de nem örülnék neki..."

hát az enyém elég nagy :(

bár nem vagyok agresszív,még csak piás sem (néha ezekhez a tulajdonságokhoz hasonlítják a tetkós embereket)

2013. jún. 27. 23:08
 17/37 anonim ***** válasza:
12. válaszoló vagyok! Nem gondolom a tetkósokról, hogy agresszivek vagy piásak lennének, vannak tetkós ismerőseim, és amúgy csípem őket, nagyon jófejek, szóval nem ettől függ! Csak kissé következetlennek találom a gondolkodásmódjukat, hiszen az ember változik, 10 évvel ezelőtt gondolom más volt az ízlésed, valószínűleg 10 év elteltével is változik, és ez egy örök életre szól, könnyen meg lehet bánni...illetve sok előítéletnek teszed ki magad ezzel, valamint, amit már írtam, tényleg nem túl esztétikus egy kipingált ember. Viszont, ha neked ez tetszik, és így érzed jól magad, nem kell foglalkozni azokkal, akiknek nem. :) nem akarok én itt ítélkezni, csak véleményt mondtam! :)
2013. jún. 27. 23:15
 18/37 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik :) De nekem alapból tetszenek a tetkók. Legalábbis, a szebb mintájúak. És tényleg azok, amik jelentenek is valamit.

Van ismerősöm, akinek még a far.kán is van tetoválás. Na, ő bár nem magamutogatásból csinálja, de nem is azért, mert mindnek lenne jelentése. Az egész teste, mint valami freskó. Tény, érdekes nézegetni, meg minden, de bele se merek gondolni, egy komolyabb állásinterjún ha meglátnák, mondjuk nyáron, rövidújjú ingben, a karján sorakozó kriksz-krakszokat, akkor annak mi lenne a következménye... Szerencséje, hogy az eddigi főnökei ilyesmivel nem foglalkoztak.

De ha illik a személyiségedhez, és nem egy amolyan látens b... kinézetű srác vagy, akin van egy ilyen csinosabb tetkó, akkor szerintem nem lehet negatívum. Nálam legalábbis egyértelműen nem az. Még egy jó kis acélbetkós bakancs, hosszú, Mátrix-féle bőrkabát, aztán mehet is a menet :D Legalábbis, az tuti jót mutat... ;)

2013. jún. 27. 23:25
 19/37 anonim ***** válasza:
71%

mi a véleményem?

az hogy szivesen lehánynám neked!

2013. jún. 27. 23:26
 20/37 anonim ***** válasza:
93%

Azt mondja hogy:

kínaiul - mert ugye egyetlen szójelből a nyelv nem derül ki - 信 (xìn) elsődleges jelentése: levél (postai). További jelentései: megbízni, hinni valamiben.

Japánul (しん, shin) valóban bízni, hinni jelentéssel bír. De nekem a postai levél jobban bejön. :D

2013. jún. 27. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!