Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek a tetoválásomról, járnátok tetkós pasival?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem így akarok ismerkedni, :D csak a véleményetek érdekelne,
régi nagy álmom teljesült,megcsináltattam a tetkómat,érdekelne,hogy tetszik e,illetve hogy nálatok előny,vagy hátrány.....
2013. jún. 27. 22:52
22/37 anonim válasza:
Ja, csak hogy lássátok, nem hülyeségeket beszélek, forrásként a Kossuth kiadó kínai-magyar/magyar-kínai kisszótárát, továbbá a mdbg.net-et vettem igénybe. Utána lehet nézni. :D
23/37 anonim válasza:
ok Sp.... :)
"De nekem a postai levél jobban bejön. :D"
Nekem nem... .D
25/37 A kérdező kommentje:
76-os!
légyszíves kattanj le a témáról!!
2013. jún. 27. 23:30
27/37 A kérdező kommentje:
.....akkor nem,vagy jelentem a válaszaidat
2013. jún. 27. 23:31
29/37 anonim válasza:
én akarom!
én láttam meg előbb! :D
30/37 anonim válasza:
Azért megnézném, ha netán összefutnál egy szexi kínai csajszival.
"Á, postai levél? Te lenni postás? Mennyi lenni levél kínába?"
Egyébként meg mókás, hogy a korrekt tényeket felvonultató hozzászólások kapnak jobb esetben 50-60%-ot, az idióta marhaságok meg 100%-ot. A színvonal megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!