Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha idősebb pasikkal ismerkednék, mert a saját korosztályom lúzer?
Sziasztok!
19 éves lány vagyok,jelenleg dolgozom,és tanulok is.
Kevés szabadidőm van,viszont ha van,szeretném magam jól érezni.
Beleuntam a saját korosztályomba (19-20-21 éves pasik),
mert eddig akárkivel próbálkoztam,kudarc volt.
Tehát sokan szülőkkel élnek,itt a nyár egy strandra nem lehet elmenni velük,mert kevés olyan az osztálytársaim
közül,aki dolgozna.
Volt hogy randiztam egy sráccal,és akkor benyögi hogy ne menjünk sehová,mert neki nincs pénze,diákmunkát meg nem vállal,mert dög meleg van,meg ez,meg az anyuci apuci viszont pénzt nem ad,rohadjunk a szobában......
Én nyári munkán dolgozom,6 ó-ban a MC Donaldsban,kisegítő vagyok egy bárban,néha hétvégén szórólapokat osztogatok.
Tehát gáz,ha inkább 25-30 éves,de önálló pasikkal ismerkednék?
Nem arról van szó,hogy meghívatnám magam,fizetném az én részemet mindenből,viszont annyi pénzt én sem keresek,hogy a pasinak is én fizetgessek,volt olyan,aki ezt is elnézte volna.
Megbeszéltük hogy elmegyünk moziba+kajálni,erre félúton kiderült hogy nincs annyi pénze.....
Utolsó!
Lesz olyan is majd, mikor el tartatja magát, mert az egyik öreg hapi felcsinálja és majd fizetheti a ,,szerencsés" csóka a tartását a porontyával együtt + az állam is fizetheti neki a GYEST
Szánalmas az ilyen!
uccsó!
szánalmas z olyan sok korlátolt agyú varom,mint te
szövegértés kapásból 1-es!!
ki a sz.r beszél eltartásról,két munkahelyem van ba+??
tudsz olvasni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!