Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért szerettek idősebb pasival lenni?
Én konkrétan azért, mert a korosztályomban még nem találtam olyat, aki megfelelne. Én tartós kapcsolat párti vagyok, és a korombeli 21 éves fiúk még le vannak ragadva a "csak szex és más semmi" témánál.
21/L
Nem szeretek, sőt, inkább a fiatalabbak tetszenek.
30 éves vagyok amúgy, de nem nézek ki annyinak.
Egy 40 évest már ősöregnek érzek és nem tudnám megkívánni.
Persze akadhatnak kivételek. De 30-35 fölött már nagyon ritka a jó pasi szerintem.
nem szeretek, de ha csak a 30-asoknak tetszek, kénytelen vagyok közülük választani
22/L
ez durva általánosítás, de azért, mert:
- ismerik az előjáték fogalmát.
- már van annyi esze, hogy lehessen vele dugáson kívül másról is beszélni.
- tudják, mi kell a nőnek, tapasztaltak.
Tisztelet a kivételnek.
az utolsónak nagyon igaza van!
23 éves fiú ismerősöm egy lúzer, a korosztályából nem kell senkinek (nem tanul, nem dolgozik, az érettségit 20 éves korára kaparta össze valami csoda folytán de szakmája sincs, a szülei nyakán élősködik)
és ezért keresett magának egy épphogy 16 éves kislányt, akivel eljátszhatja a 2. tinikorát.
füveznek meg henteregnek a napon, meg béke veled és tanulni h.lyeség, dolgozni h.lyeség -idézeteket irogatnak a smárolós képeik mellé
nem is értem vajon miért nem kell a 20-21 éveseknek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!