Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta ismerkedem neten egy nálam 6 évvel idősebb pasival (én 22 vagyok). Első randira szerintetek mit vegyek fel?
csatolj kepet, megmondjuk...
29/F
farmerszoknya fekete harisnyával elég gagyis lenne szerintem...akkor már inkább fekete szoknya és fekete harisnya...
Szerintem inkább legyél elegáns és picit szexi(elég egy szép fazonú nadrág ízléses magassarkúval+valami enyhén dekoltázsos felső normális sminkkel és ápolt frizurával)
S nagyon pici bugyi a fentiekhez. :D Ki tudja mi fog történni?? :D
Komolyra fordítva a szót: egyébként talán nem vagy csinos, szexi és vonzó, hogy erre külön rá kell készülnöd? Ne legyél "rib@nc" jelmezbe, de ne is legyél apáca. Valószínűleg be jössz neki külsőre, s ami most a kérdés, az az, hogy a személyes találkozás varázsa meg lesz-e vagy sem. Azt pedig nem a szoknyád fogja meghatározni. Hanem az, hogy meg lesz-e a közös hullámhossz. No para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!