Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az baj, ha idősebb pasikkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha idősebb pasikkal ismerkednék, mert a saját korosztályom lúzer?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves lány vagyok,jelenleg dolgozom,és tanulok is.

Kevés szabadidőm van,viszont ha van,szeretném magam jól érezni.

Beleuntam a saját korosztályomba (19-20-21 éves pasik),

mert eddig akárkivel próbálkoztam,kudarc volt.

Tehát sokan szülőkkel élnek,itt a nyár egy strandra nem lehet elmenni velük,mert kevés olyan az osztálytársaim

közül,aki dolgozna.

Volt hogy randiztam egy sráccal,és akkor benyögi hogy ne menjünk sehová,mert neki nincs pénze,diákmunkát meg nem vállal,mert dög meleg van,meg ez,meg az anyuci apuci viszont pénzt nem ad,rohadjunk a szobában......

Én nyári munkán dolgozom,6 ó-ban a MC Donaldsban,kisegítő vagyok egy bárban,néha hétvégén szórólapokat osztogatok.

Tehát gáz,ha inkább 25-30 éves,de önálló pasikkal ismerkednék?

Nem arról van szó,hogy meghívatnám magam,fizetném az én részemet mindenből,viszont annyi pénzt én sem keresek,hogy a pasinak is én fizetgessek,volt olyan,aki ezt is elnézte volna.

Megbeszéltük hogy elmegyünk moziba+kajálni,erre félúton kiderült hogy nincs annyi pénze.....

2013. jún. 19. 12:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
26 vagyok. Hét közben épületfelújításokat csinálok, esténként otthon díszműkovácsként dolgozom. Hétvégén Egy Balaton parti szórakozóhelyen pultos vagyok. S ráadásként levelezőn egyetemet is csinálok. Saját autóm van - igaz nem bmv, se nem audi, de talán egy volvo s40 is megteszi. Ez elég? :D
2013. jún. 19. 13:15
 12/35 A kérdező kommentje:

ma 13:09

Ez a szülőkkel élés igazából tényleg nem gáz,inkább azt akarom hangsúlyozni,hogy még mindig nagyon a szülőkre vannak utalva.....nem gáz,ha a szüleivel él,az a gáz ha pl 22-23 évesen azt mondja nekem,hogy ő egy helyen se tudna dolgozni pl nyáron,mert dög meleg van,meg minek ha kap zseb pénzt apucitól......

2013. jún. 19. 13:17
 13/35 A kérdező kommentje:

ma 13:13

látom sikeresen értelmezted a kérdés lényegét!

na az ilyenekről beszélek.......

2013. jún. 19. 13:18
 14/35 anonim ***** válasza:

Én is 19 éves lány vagyok, én nem csak nyáron dolgozom, főállásban napi 8 óra, mellette suli.

Bevallom őszintén, tapasztalataim szerint én 22 év alatti fiúkkal nem is nagyon jövök ki mentalitásilag. De a lány mindig is idősebb pasit szeretne, az idősebb meg fiatalabbat, szóval nem baj.

2013. jún. 19. 13:18
 15/35 anonim ***** válasza:
14-es vagyok: egyébként meg az engem egyáltalán nem zavar, ha a srác a szüleivel lakik, vagy nem dolgozik olyan húdejó munkahelyen, vagy nincs kocsija... szinte olyan haverjaim vannak akikre ez mind igaz :D de én így szeretem őket. Szóval nem panaszkodhatok :) de a Balcsira szinte mindig lemegyünk minden nyáron pár napra, összedobjuk a pénzt.
2013. jún. 19. 13:22
 16/35 anonim ***** válasza:
Nem gáz, mert én már 40 vagyok, de a 11-es válaszoló, az neked pont jó lenne. Sok sikert!
2013. jún. 19. 13:34
 17/35 A kérdező kommentje:

ma 13:15

Tök mindegy milyen autód van,legalább is nekem,haver....

csak egy normális pasit szeretnék végre,akivel lehet programot szervezni,nem büdi neki a meló,és nem az a hétvégi progi h 33 fokban ülünk a szüleivel a szobában....nem érzem úgy h hatalmas elvárásim lennének....

2013. jún. 19. 14:14
 18/35 anonim ***** válasza:

mondjuk az durva hogy pár száz forintja nincs valakinek... :(

Mi jól élünk, de nem annyira durván jól. Mákom van hogy normális családom van, mondjuk a csajozás az probléma kicsit :D

F19

2013. jún. 19. 14:19
 19/35 anonim ***** válasza:
Elmész Te a pics@ba szajha! Magyarországon k*rva sok meló van! Jelentkeztem több melóra is és arra nem méltattak, hogy legalább visszaböfögjék, hogy bocs, de nem kellesz! A legtöbb helyen meg tanulói jogviszony is kell, tehát jóformán, járj egész életedben iskolába, ha dolgozni szeretnél!
2013. jún. 19. 14:27
 20/35 anonim ***** válasza:

Kérdező neked van házad?

Ez az egyenjogúság ?:)

20 éves vagyok és nyilván a te szemedben LÚZER mert nemhogy 2 állásom van hanem mellette alkalmanként mindig van valami munka az teraszcsináláson át a gyümölcsös ültetésig,favágás vagy a nagy területű fűnyírásig, de ez csak a nyár, tanév közben biztonsági őr vagyok.Anyámmal élek, LÚZER VAGYOK ugye ezért is 20 évesen. Az elvárásaid korrektek viszont legközelebb férfiakkal próbálkozz ne a meg dizájnolt anyucipicifiával :)

Üdvözlettel:

Egy korod beli LÚZER

2013. jún. 19. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!