Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha idősebb pasikkal ismerkednék, mert a saját korosztályom lúzer?
Sziasztok!
19 éves lány vagyok,jelenleg dolgozom,és tanulok is.
Kevés szabadidőm van,viszont ha van,szeretném magam jól érezni.
Beleuntam a saját korosztályomba (19-20-21 éves pasik),
mert eddig akárkivel próbálkoztam,kudarc volt.
Tehát sokan szülőkkel élnek,itt a nyár egy strandra nem lehet elmenni velük,mert kevés olyan az osztálytársaim
közül,aki dolgozna.
Volt hogy randiztam egy sráccal,és akkor benyögi hogy ne menjünk sehová,mert neki nincs pénze,diákmunkát meg nem vállal,mert dög meleg van,meg ez,meg az anyuci apuci viszont pénzt nem ad,rohadjunk a szobában......
Én nyári munkán dolgozom,6 ó-ban a MC Donaldsban,kisegítő vagyok egy bárban,néha hétvégén szórólapokat osztogatok.
Tehát gáz,ha inkább 25-30 éves,de önálló pasikkal ismerkednék?
Nem arról van szó,hogy meghívatnám magam,fizetném az én részemet mindenből,viszont annyi pénzt én sem keresek,hogy a pasinak is én fizetgessek,volt olyan,aki ezt is elnézte volna.
Megbeszéltük hogy elmegyünk moziba+kajálni,erre félúton kiderült hogy nincs annyi pénze.....
ma 14:27
Van munka,csak sokan válogatnak!
Múlt nyáron a tűző napban napi 2000 forintért árultam a fagylaltot,úgy hogy utána bőrgyógyászhoz jártam a hátammal,2. fokú égési sérülésekkel.....de dolgoztam már gyárban is 12 órát........
Szajha meg a drága jó anyucikád!
"és nyilván a te szemedben LÚZER"
Istenem!
Ha olvasni is tudnál,fentebb már kifejtettem hogy a szülőkkel való együttélés önmagában nem lenne gáz (vissza kéne olvasni,nehéz....)....csak mivel maximálisan önálló vagyok (jó a nővéremmel élek együtt nem a szüleimmel,de közösen fizetünk mindent)
és legalább egy kis önállóságot én is elvárnék.
Konkrétan előfordult velem,hogy elmentünk kajálni a sráccal,és utána nézi a pénztárcáját,ő nem hozott magával
mégsem pénzt....jó elsőre elmegy,de több alkalommal.....
és nem egy személytől....
Te nem érzed hogy illik rád ez a típus?
Oké,akkor nem is.....örülj neki.
Viszont kiakadni se nagyon kéne,mert akkor nem rólad van szó....
Én értem miről beszélsz!
Én 21 éves fiú vagyok,van barátnőm,ezért igyekszem
suli mellett is dolgozni,mivel hamarosan szeretnénk összeköltözni.
Mi mindent közösen fizetünk.
Én is jelenleg a szülőkkel élek,de olvasom,neked nem ezzel van problémád.
17 éves korom óta dolgozom,mindent magamnak veszek (ruha,telefon feltöltés...stb)
Nem vagyunk szegények,de az ember 18 éves kora után már elvileg felnőtt,nem kötelesek a szülők pénzelni.....
Nekem úgy tűnik olvasni is tudok, pedig LÚZER vagyok a te szemedben, és azokat azért írtam mert TE MAGAD ÍRTAD, ott van a kérdésben az, hogy utána mit magyarázkodsz az másik dolog, elsőre ez jött ki a fejedből".És tudod mit keress még páwa zsebpénzes srácokat és hallgassátok együtt :)
"hogy utána mit magyarázkodsz az másik dolog"
Még egyszer mondom,hogy azzal van bajom igen,ha a szülőkkel él,és mellette önállóságra képtelen(pénzelik,ha nem kap épp pénzt,akkor ennyi,ül a besötétített szobában,gépezik egész nap,mint a volt "barátom",3 hétig bírtam ezt),h 26 éves,és a szülőkkel él,de önálló nem függ tőlük,akkor oké :)
De nem hiszem h ezt megérted.....
14:27-es vagyok!
A válaszom erre, hogy ÁSD EL MAGAD!
"Tehát sokan szülőkkel élnek"
Én 23 éves vagyok és én is a szüleimmel élek.Pesten rohadt drága egy albérlet és inkább félre teszem azt a kapásból minimum 50-70 ezret,amit amúgy elb@sznék az albérlet fent tartására.Na meg így be is tudok segíteni a szüleimnek.Hosszú távon nekem sem ez a tervem,de ha valakinek szarul állnak a szülei,az úgyis jó darabig otthon marad.Persze ez nem állapot hosszú távon.EZ nem feltétlenül lúzerség.Hozzáteszem,hogy én dolgozom,azelőtt is dolgoztam.Sőt ismerek olyanokat,akik 20 évnél fiatalabbak és összeköltöztek,de 3-4 hónapnál tovább nem tudták fent tartani magukat is és az albérletet.
Szóval szerintem ezen gondolkozz el,mielőtt mindenkit lelúzerezel,aki a szüleivel él!
"Múlt nyáron a tűző napban napi 2000 forintért árultam a fagylaltot,úgy hogy utána bőrgyógyászhoz jártam a hátammal,2. fokú égési sérülésekkel.....de dolgoztam már gyárban is 12 órát...... "
Mi a jó abban, hogy büszke vagy a szenvedéseidre? Mi vagy, te, a Jézuska?
Akár el is tartathatnád magad, de inkább gürizel napestig. Na ez a lúzerség.
Nincs rosszabb fajta nő az önérzetes nőnél.
ma 19:46
pfff kiráz a hideg az ilyen bunkó emberektől.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!