Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek bejon ha heccel titeket a srac ismerkedes kozben?
Figyelt kérdés
Nemtudom hogy tetszik-e a lanyoknak hogyha viccelodve kozelitek felejuk? Poenkodok veluk egyfolytaban de nem tudom komolyra forditani a dolgot... Mit csinaljak hogy utana legyen koztunk valami beszelgetes utana is?2013. máj. 31. 17:29
1/8 anonim válasza:
Tetszik a lányoknak!A csajok szeretik,ha egy pasi vicces.Mondjuk ez attól függ hogy milyen a csaj,hány éves vagy te?és hány éves a csaj?
2/8 anonim válasza:
hát ha valaki inkább poénból jön oda, azt én is annak veszem, és max ha nagyon jófej akkor barátok leszünk:) szal annyira nem jön be xD hát komolyodj meg:)
3/8 anonim válasza:
Ha egy ilyen természetű lánnyal randizol, akkor nem baj.
Viszont ha kicsit csendesebb és visszahúzódó a lány, akkor azt is hiheti, hogy rajta röhögsz és viccelődsz, vagy hogy nem gondolod komolyan(magamból kiindulva.)
4/8 anonim válasza:
Nekem bejön, pláne, ha éles a nyelve, mint az enyém, ha egy srác ennyire poénos és még bókolni is tud, azonnal levesz a lábamról. :-)
5/8 A kérdező kommentje:
Nem alapbol tok komoly ember vagyok. De ha ugyvan akkor csak jon a poen....
2013. máj. 31. 17:34
6/8 anonim válasza:
én imádom, ha valaki szivat, meg viccelődik <3
7/8 anonim válasza:
Ha nem lehet vele két értelmes mondatot se váltani mert mindig poénkodik akkor nem. Jó ha van valakinek humorérzéke, de ha egyfolytában csak a viccelődés megy, az kicsit unalmas + ismerkedésnél nem feltétlenül ez az amire kíváncsi vagyok.
8/8 anonim válasza:
a lényeg hogy ha komolynak kell lenned akkor legyél komoly és ha viccesnek kell lened akkor legyél vicces ennyire egyszerű nyugi rá fogsz érezni aki meg ezt nem értékeli az nem érdemel meg téged , vagy nagyon nem illetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!