Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ezt, hogy értékelitek női szemmel?
Tetszik, nem tetszik, el tudod vele képzelni az életed... minden véleményre kíváncsi vagyok.
22 éves srác, kissé mozgássérült. Nem súlyos, segédeszköz sem kell. Eljár otthonról szórakozni nyugisabb helyekre (étterem, bisztró...) Nehezebb dolga van mint a korabeli srácoknak a fizikai állapota miatt.
Érettségije és szakmája van. Nem a szakmájában dolgozik, hanem egy fejlődő cég alapító tagja, tulajdonosa és vezérigazgatója. Üzleti életben tevékenykedik.
Párkapcsolat témában sajnos rosszul jöttek ki a dolgok, több kapcsolata is volt, hosszabb-rövidebb, de valahogy mindig vége lett.
Röviden ennyi, privát is jöhet, ha nyilvánosan nem szeretnél véleményt írni.
Hivatalosan én is az vagyok, pedig nem látszik a járásomon :) de eddig senkit nem zavart :D
Szerintem emiatt nem kell aggódnod :)
L
Nahát, van egy saját részvénytársaságod? :D Vagy egy kft-re gondoltál, ahol te vagy az ügyvezető? :) Egyáltalán nem mindegy. De a szőrszálhasogatást félretéve, a nőknek csupán egy része értékeli, ha valaki az anyagi helyzetével hivalkodik. Én éppen nem tartozom közéjük.
24L
Félreértés ne essék, én nem hivalkodni szerettem volna az anyagiakkal. Ezek adatok, tények rólam, vagy nem tudom miként fogalmazzak. Ez a munkám, talán ez a legjobb.
Kft. alapító tagja, tulajdonosa és vezérigazgatója vagyok, ahogy feljebb is írtam.
Mi történt? Senki nem tudja pontosan, így születtem, így nőttem fel.
Utolsó ;) köszi ;)
Igen státusz, ez tényleg jó megfogalmazás.
Ami még fontos, hogy nem szálltam el magamtól. Meg sem mondanád mivel foglalkozom és nem is látszik rajtam semmilyen formában.
Valóban nem egy világvállalat, de egy nagy projektről van szó ami több országban jelen van, de ezt tényleg hagyjuk, nem lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!