Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még rendes lányok? Ha igen merre?
Egyik nagyobb baromság, mint a másik.
Vannak rendes lányok. Attól, hogy egy visszautasít, még nem dől össze a világ. Majd ha beszéltél a 200 ezer (saccoltam) pesti lánnyal, aki korban hozzád illik, és egyiknek sem jöttél be, majd akkor elkezdhetsz aggódni.
Teljesen rendben van, hogy ahhoz a lányhoz mész oda, aki neked szimpatikus. Mercikulccsal meg nem lehet csajozni. Az csak kur.vázás.
De: menjek.
"legutóbb azt kaptam a fejemhez hogy, hogy mertem odamenni a kiszemelthez. Nem véletlen őt választottam, mivel nem volt részeg, se ri*anc, csak szimplán szolid és csinos"
kitől kaptad a fejedhez a lánytól?
egyébként én is ezzel küzdök már voltam mindenféle helyen, azért azt ne mondja senki hogy próbálkozzak még több lányhoz odamenni mert már kezdem hülyén érezni magam, lehet 1000-ből 1 lány lenne nekem való de nem akarom az 1000-ik próbálkozásra kifogni..
Akimelyik lanynak egy merci(kulcs) a fontos,az egy felületes üresfejü r*banc.Az ilyen jobb is,hogy nem jön össze neked.
Szorakozohelyeken amugy se tanacsos ismerkedni,legalabbis komolyabb kapcsolat celjabol.Persze vannak kivetelek.
Persze attol függ,milyen jellegü ez a szorakozohely.Ha valami tul szinvonalas draga,akkor eleve oda ilyen penzsovar p*csak jarnak pasit fogni.Egyszerü egyetemista pubokba,sörözökbe mennek el a helyedbe.Na jo,ne legyen tul csöves se.
2.
A lányoktól kaptam ezt a választ.
Jó is hogy a Failbook-ban nem hiszel. Az az oldal úgy selejt,ahogy van.
A kérdésre válaszolva: A nők nagyrésze felszínes és anyagias, a pénzeden meg a verdádon kívül más nem fogja érdekelni soha, tehát nem veled van a baj. A rendes lányoknak meg sajna 500 évre betelt a várólistájuk...
"Majd ha beszéltél a 200 ezer (saccoltam) pesti lánnyal, aki korban hozzád illik"
-tudom hogy csak ironizáltál de
"azért azt ne mondja senki hogy próbálkozzak még több lányhoz odamenni mert már kezdem hülyén érezni magam, lehet 1000-ből 1 lány lenne nekem való de nem akarom az 1000-ik próbálkozásra kifogni.."
-szóval mit tehetünk ha nem akarunk naponta/7végénte leszólítgatni több tucat lányt, mert ugye aki nem ezt csinálja az gyáva stb.. várjunk türelmesen? ne foglalkozzunk a témávál? foglaljuk le magunkat mással? vagy tegyünk úgy mint ezek pu(h)a ülyegyerekek és boldog boldogtalan lányhoz menjünk oda jópofizni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!