Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még rendes lányok? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jopeti kérdése:

Vannak még rendes lányok? Ha igen merre?

Figyelt kérdés
20 éves mérnökhallgató vagyok Bp-n. Eleve adott, hogy egyetemen már nem lehet ismerkedni hiszen szinte csak srácok vannak. Komolyan veszem a tanulást, persze a bulik is megvannak sokszor. Lány ismerőseim szerint a kiállásommal, határozottságommal, gondolkodásmódommal nincs gond csak egyszerűen nem jön össze. Nem hiszek a féjszbúk bejelölgetésen (lehet ez is egy hibám), de ti lányok, hol szeretnétek hogy megismerjelek benneteket? Adott, hogy a válaszok között lesz, hogy mennyek el bulizni, de ha elmegyek, legutóbb azt kaptam a fejemhez hogy, hogy mertem odamenni a kiszemelthez. Nem véletlen őt választottam, mivel nem volt részeg, se ri*anc, csak szimplán szolid és csinos. Másik felől azt kaptam meg, hogy nincs egy merci kulcsa a zsebemben… Ezek után sok kedve van az embernek ilyen helyekre elmenni.

2013. máj. 9. 01:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

Egyik nagyobb baromság, mint a másik.

Vannak rendes lányok. Attól, hogy egy visszautasít, még nem dől össze a világ. Majd ha beszéltél a 200 ezer (saccoltam) pesti lánnyal, aki korban hozzád illik, és egyiknek sem jöttél be, majd akkor elkezdhetsz aggódni.

Teljesen rendben van, hogy ahhoz a lányhoz mész oda, aki neked szimpatikus. Mercikulccsal meg nem lehet csajozni. Az csak kur.vázás.

De: menjek.

2013. máj. 9. 01:32
 2/16 anonim ***** válasza:

"legutóbb azt kaptam a fejemhez hogy, hogy mertem odamenni a kiszemelthez. Nem véletlen őt választottam, mivel nem volt részeg, se ri*anc, csak szimplán szolid és csinos"

kitől kaptad a fejedhez a lánytól?

egyébként én is ezzel küzdök már voltam mindenféle helyen, azért azt ne mondja senki hogy próbálkozzak még több lányhoz odamenni mert már kezdem hülyén érezni magam, lehet 1000-ből 1 lány lenne nekem való de nem akarom az 1000-ik próbálkozásra kifogni..

2013. máj. 9. 01:37
 3/16 A kérdező kommentje:
Ők válaszoltak így. Picit átfogóbban kellett volna írnom hogy lassan fél éve vagyok így. De akkor a kitartás ami meghozza a "gyümölcsöt"?
2013. máj. 9. 01:37
 4/16 anonim ***** válasza:

Akimelyik lanynak egy merci(kulcs) a fontos,az egy felületes üresfejü r*banc.Az ilyen jobb is,hogy nem jön össze neked.

Szorakozohelyeken amugy se tanacsos ismerkedni,legalabbis komolyabb kapcsolat celjabol.Persze vannak kivetelek.

Persze attol függ,milyen jellegü ez a szorakozohely.Ha valami tul szinvonalas draga,akkor eleve oda ilyen penzsovar p*csak jarnak pasit fogni.Egyszerü egyetemista pubokba,sörözökbe mennek el a helyedbe.Na jo,ne legyen tul csöves se.

2013. máj. 9. 01:39
 5/16 anonim ***** válasza:
*amelyik
2013. máj. 9. 01:41
 6/16 A kérdező kommentje:

2.

A lányoktól kaptam ezt a választ.

2013. máj. 9. 01:43
 7/16 anonim ***** válasza:
Igen, csak a kitartás. Ha feladod és ülsz a szobádban egyedül, vagy nem is próbálkozol, abból nem lesz barátnő.
2013. máj. 9. 01:43
 8/16 anonim ***** válasza:

Jó is hogy a Failbook-ban nem hiszel. Az az oldal úgy selejt,ahogy van.

A kérdésre válaszolva: A nők nagyrésze felszínes és anyagias, a pénzeden meg a verdádon kívül más nem fogja érdekelni soha, tehát nem veled van a baj. A rendes lányoknak meg sajna 500 évre betelt a várólistájuk...

2013. máj. 9. 01:48
 9/16 anonim ***** válasza:

"Majd ha beszéltél a 200 ezer (saccoltam) pesti lánnyal, aki korban hozzád illik"

-tudom hogy csak ironizáltál de

"azért azt ne mondja senki hogy próbálkozzak még több lányhoz odamenni mert már kezdem hülyén érezni magam, lehet 1000-ből 1 lány lenne nekem való de nem akarom az 1000-ik próbálkozásra kifogni.."

-szóval mit tehetünk ha nem akarunk naponta/7végénte leszólítgatni több tucat lányt, mert ugye aki nem ezt csinálja az gyáva stb.. várjunk türelmesen? ne foglalkozzunk a témávál? foglaljuk le magunkat mással? vagy tegyünk úgy mint ezek pu(h)a ülyegyerekek és boldog boldogtalan lányhoz menjünk oda jópofizni...

2013. máj. 9. 02:08
 10/16 anonim válasza:
Itt van such a hurricane, ő igazán rendes:)
2013. máj. 9. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!