Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rendes lányok ti melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendes lányok ti melyik internetes oldalra regisztráltok fel ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
Amelyeken eddig próbálkoztam ott normális lányt nem találtam.
2013. márc. 15. 15:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
normális fiút sem lehet találni egyik oldalon sem szóval én már feladtam ilyen az internet sajnos
2013. márc. 15. 15:34
 2/14 anonim ***** válasza:
Facebook.
2013. márc. 15. 15:34
 3/14 A kérdező kommentje:
Ma már mindenki a neten lóg, lennie kell olyan oldalnak, ahol a rendes emberek tartózkodnak.
2013. márc. 15. 15:35
 4/14 anonim ***** válasza:
táársfoglalóó
2013. márc. 15. 15:38
 5/14 anonim ***** válasza:

a társfoglalóról annyit hogy ott ritka a normális személy akár fiú akár lány

ott csak a szex lesz a középpontban. az egy nem túl jó ismerkedési forma

2013. márc. 15. 15:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Bárhol és sehol! Ha az Isten neked teremtette, az ördög talicskán tolja eléd!!! :)
2013. márc. 15. 15:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Társfoglalót most néztem meg, de nem tűnnek túl komolynak az ottaniak. Lehet kihagyom.
2013. márc. 15. 15:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Ki számít neked normálisnak? Én eléggé ellenzem az ilyen ismerkedést, de kipróbáltam (vagyis még mindig próbálom)a páratlan és a rátalálsz nevű oldalt. Egyik sem valami jó működésű, az ismerkedni vágyók pedig... változó szemléletűek és gondolkodásúak. 21/L
2013. márc. 15. 16:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Rendes lányokat és nem rendeseket is találni a randivonalon. Csak legyen türelmed adatlapokat olvasgatni és válogatni.
2013. márc. 15. 16:34
 10/14 anonim ***** válasza:

16:34

+ fizetni, mert ott ugye nincs levél küldés előfizetés nélkül.

2013. márc. 15. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!