Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen bunkók a pasik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkók a pasik? Ezzel kompenzálni akarnak valamit?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nekem nagyon bejött(csoporttársam), pár hónapja rám hajtott, felhívott, sms-eztünk, megbeszéltük h találkozunk.Az utolsó sms-ére én válaszoltam, azóta nem keresett se ő se én. és nem is jött suliba. Ráadásul megígérte h az akkor általunk szervezett buliba eljön, de nem jött, és nem is szólt nekem, h nem jön.Azóta most találkoztunk először, és nem is köszönt, nem csak nekem, hanem bnőmnek sem, és levegőnek nézett egész nap.Miért jó ez a bunkóság? Egyébként 35 éves, se feleség, se gyerek, és 3 hónapja még bnője sem volt.Nem tudom, talán ez jelent valamit..
2013. máj. 29. 09:16
1 2
 11/17 The Other ***** válasza:

A "csoporttársam" kifejezést jól értelmezem, hogy te is, meg a hapsi is egyetemisták/főiskolások vagytok?

Ez esetben azt javaslom neked, hogy kerüld el, aki 35 évesen az egyetemen van és nem azért mert oktat. Biztos tele van mindenféle komplexussal, és azt próbálja bunkósággal kompenzálni.

2013. máj. 29. 11:19
 12/17 anonim ***** válasza:
The Other, azért azt ne felejtsd el, hogy vannak, akik kifejezetten szeretnek tanulni! Nem biztos, hogy sérült!
2013. máj. 29. 11:23
 13/17 The Other ***** válasza:
#12: Nem felejtem én el, de egy kiegyensúlyozott ember, aki csak hobbiból szerezi az X+1. diplomát, nem hiszem, hogy így viselkedik... Meg azért ezoknek az embereknek a többsége már megállapodott ennyi idősen. Én mondom, hogy valami gikszer van a fószerrel.
2013. máj. 29. 11:31
 14/17 anonim ***** válasza:
The Other alapvetően hülyeséget beszél. Egy BSc képzésen ugyan furán mutat egy 30 feletti személy (bár levelezőn itt is akad), de egy MSc-n már simán előfordulhat. A PhD képzésről nem is beszélve.
2013. máj. 29. 11:34
 15/17 The Other ***** válasza:

Szerintem még az Msc-n is furán mutat egy 35 éves hapsi. Ismerek olyan embert, aki kb. ennyi idősen már professzor(!) lett.

Tudom, hogy szaktól is függ, mert például gazdasági és jogi szakokon előfordulhat, hogy valakinek már hosszú évek óta stabil állása/vállalkozása van, és szeretné továbbfejleszteni magát, emiatt beiratkozik egy ilyen képzésre bőven 30 felett (pl. egy orvos kitalálja, hogy kórházigazgató akar lenni, ezért beiratkozik EÜ managementre).

De szerintem a kérdésben szereplő ember nem ez a fajta, hanem az, akinek ennyi idősen se jött össze semmi, és szükségszerűségből koptatja a padot, hogy egyáltalán tudjon mit kezdeni magával...

2013. máj. 29. 11:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is ismerek olyan személyt, aki 30-as évei elején már habilitált doktor és professzor volt, de olyan ismerősöm is akad, aki lassan 50 lesz és most csinálja meg a doktoriját. Szóval ez elég tág dolog, csak erre akartam felhívni a figyelmet. Persze lehet a kérdésben forgó személyek nem is egyetemisták és valami teljesen más környezetben csoporttársak. :)
2013. máj. 29. 12:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Az első két válaszadónak van igaza. Ment a zöld kéz!

Azért ilyen bunkók a pasik, szépségem, mert nektek pont ez jön be, ettől alfahím valaki a szemetekben, ez jelenti nálatok a dominanciát. Na meg persze a sok lóvé és a fekete Bömös.

Tessék cicám, lehet örülni, eheted amit főztél.

2013. máj. 29. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!