Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkók a pasik? Ezzel kompenzálni akarnak valamit?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nekem nagyon bejött(csoporttársam), pár hónapja rám hajtott, felhívott, sms-eztünk, megbeszéltük h találkozunk.Az utolsó sms-ére én válaszoltam, azóta nem keresett se ő se én. és nem is jött suliba. Ráadásul megígérte h az akkor általunk szervezett buliba eljön, de nem jött, és nem is szólt nekem, h nem jön.Azóta most találkoztunk először, és nem is köszönt, nem csak nekem, hanem bnőmnek sem, és levegőnek nézett egész nap.Miért jó ez a bunkóság? Egyébként 35 éves, se feleség, se gyerek, és 3 hónapja még bnője sem volt.Nem tudom, talán ez jelent valamit....2010. ápr. 25. 08:36
1/21 anonim válasza:
Igen, a pasik alapból ilyenek, persze a jelenlévőket kivéve. Szóval a lényegre térve, nem lehet, h a pasival történt vlmi, amiről te nem tudsz? Vagy hallott rólad vlmi pletykát? Mert az, h még nem is köszön, miután annyit beszéltetek, ez egy kicsit furcsa. Lehet családi gondjai vannak, beszélned kéne vele. Sok szerencsét.
2/21 A kérdező kommentje:
Szerintem más csaj van a képben, de nem is ez a lényeg, hanem h miért kell így viselkedni? És mikor anno nekem mondta h jön a buliba, akkor miért nem volt képes szólni h mégse?! Mert mondtam azt is h tudnunk kell a létszámot. Nem fogom megérteni soha a pasikat!Ráadásul attól h már nem akar tőlem semmi, még lehet normálisan viselkedni, nem? A hapsi egyébként egy nagy nőcsábász, de akkor sem tudom hova tenni...
2010. ápr. 25. 09:00
3/21 anonim válasza:
Én mindent meg tudok érteni,de azt hogy nem köszön, azt nem!
Szerintem hagyd a fenébe!Én kérek elnézést,mert ez valóban szimpla bunkóság!F35
4/21 anonim válasza:
Tuti vmivel megbántottad nagyon csak észre se vetted!
5/21 A kérdező kommentje:
Azt is meg tudod érteni, hogy nem szólt h mégse jön? Egyébként nem hiszem h megbántottam, hiszen az utolsó válasz sms-em kedves volt, azóta meg ő nem keresett. Nagy kérdőjel a pasi...
2010. ápr. 25. 09:27
7/21 A kérdező kommentje:
Konkrétan ő írta h mennyire tetszik neki h ilyen életvidám vagyok, erre pedig írtam h úgy látom ő is, mosolygós smile-val. Ez azért kedvesnek számít, nem? :)
2010. ápr. 25. 09:46
8/21 anonim válasza:
hát akkor lehet h előtte bántottad meg!
9/21 anonim válasza:
de lehet h csak szimplán egy szar alak
10/21 anonim válasza:
35 éves és nincs családja még??? :o Én az ilyet messze elkerülném, mert itt valami gond lehet. 30 fölött a pasiknak már illene, hogy legalább barátnőjük legyen. Általában az ilyenek nem a hosszútávú kapcsolatra hajtanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!