Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkók a pasik? Ezzel kompenzálni akarnak valamit?
Eleve,ha nem lenne bunkó,akkor nem is tetszene a csajoknak!Ez van,tudom h nem fogod elhinni,de a nők 99%-ának a beképzelt,bunkók jönnek be.
Ha egy kedves aranyos csávó lenne,akkor eleve nem kellene senkinek,csak barátként.Azért nőcsábász,mert meg van hozzá a bunkó stílusa,amit imádnak a nők.
Bocs,de én leragadtam a nem köszönésnél!Ez BUNKÓSÁG!És ha a nőknek "EZ" bejön,akkor én nagyon nagy slamasztikában vagyok!
Kéz csók!:)
Jójó,mondj amit akarsz,a lányok soha nem fogják bevalanni,mert ők se tudnak róla h ez van.Én is kedves,aranyos srác vagyok/voltam.Sokáig nem volt barátnőm,aztán egyszer kipróbáltam a bunkó stílust...
Jövőhéten meg volt az első barátnőm,véletlen?Nem hinném!
Aztán körülnéztem és láttam,h 10 nőből 9 bunkó,beképzelt segfejekkel jár,az az 1 pedig valószinűleg azért jár azzal a normális sráccal,mert nem annyira szép.(most csak átlagban beszélek)
Tehát nekem mondhat ki mit akar,ez tény és kész!
Vannak olyan illemszabályok, amit neki, 35 évesen már tudnia kellene. pl. szólok, hogy bocs, de nem tudok menni, ne várjatok, és ha legközelebb találkoztok, elnézést kér és valami magyarázatot ad. Mindegy, hogy kamuszöveg, de legalább mondott volna valamit.
És akkor el lehet gondolkodni....35 évesen se gyerek, se feleség..........nem csodálom.
Ne fecséreld az idődet, egy ekkora parasztgyerekre, mert nem érdemli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!