Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen bunkók a pasik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkók a pasik? Ezzel kompenzálni akarnak valamit?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nekem nagyon bejött(csoporttársam), pár hónapja rám hajtott, felhívott, sms-eztünk, megbeszéltük h találkozunk.Az utolsó sms-ére én válaszoltam, azóta nem keresett se ő se én. és nem is jött suliba. Ráadásul megígérte h az akkor általunk szervezett buliba eljön, de nem jött, és nem is szólt nekem, h nem jön.Azóta most találkoztunk először, és nem is köszönt, nem csak nekem, hanem bnőmnek sem, és levegőnek nézett egész nap.Miért jó ez a bunkóság? Egyébként 35 éves, se feleség, se gyerek, és 3 hónapja még bnője sem volt.Nem tudom, talán ez jelent valamit....
2010. ápr. 25. 08:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igazad van. Én csupán arra vagyok kíváncsi, hogy mivel érdemeltem ki, hogy így viselkedjen velem? Fiúk, ha ti ezt csináljátok, mi az oka?
2010. ápr. 25. 10:04
 12/21 anonim ***** válasza:

Eleve,ha nem lenne bunkó,akkor nem is tetszene a csajoknak!Ez van,tudom h nem fogod elhinni,de a nők 99%-ának a beképzelt,bunkók jönnek be.

Ha egy kedves aranyos csávó lenne,akkor eleve nem kellene senkinek,csak barátként.Azért nőcsábász,mert meg van hozzá a bunkó stílusa,amit imádnak a nők.

2010. ápr. 25. 10:06
 13/21 anonim ***** válasza:

Bocs,de én leragadtam a nem köszönésnél!Ez BUNKÓSÁG!És ha a nőknek "EZ" bejön,akkor én nagyon nagy slamasztikában vagyok!

Kéz csók!:)

2010. ápr. 25. 10:10
 14/21 A kérdező kommentje:
És szerinted normális, hogy még csak nem is köszön? Mellesleg nekem pont az tetszett meg benne, h amikor beszéltünk anno, akkor tiszta aranyos volt, meg segítőkész...
2010. ápr. 25. 10:11
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem vagy slamasztikában. :) Ez nagyon nem jön be.
2010. ápr. 25. 10:13
 16/21 anonim ***** válasza:

Jójó,mondj amit akarsz,a lányok soha nem fogják bevalanni,mert ők se tudnak róla h ez van.Én is kedves,aranyos srác vagyok/voltam.Sokáig nem volt barátnőm,aztán egyszer kipróbáltam a bunkó stílust...

Jövőhéten meg volt az első barátnőm,véletlen?Nem hinném!

Aztán körülnéztem és láttam,h 10 nőből 9 bunkó,beképzelt segfejekkel jár,az az 1 pedig valószinűleg azért jár azzal a normális sráccal,mert nem annyira szép.(most csak átlagban beszélek)

Tehát nekem mondhat ki mit akar,ez tény és kész!

2010. ápr. 25. 10:24
 17/21 A kérdező kommentje:
Oké, de ha ráhajtasz egy lányra, akkor legalább köszönsz neki,nem? És nem nézed levegőnek, ha előtte meg tök kedves voltál vele... Itt ez a fura, hogy mikor beszéltünk nagyon aranyos volt.
2010. ápr. 25. 10:34
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan illemszabályok, amit neki, 35 évesen már tudnia kellene. pl. szólok, hogy bocs, de nem tudok menni, ne várjatok, és ha legközelebb találkoztok, elnézést kér és valami magyarázatot ad. Mindegy, hogy kamuszöveg, de legalább mondott volna valamit.

És akkor el lehet gondolkodni....35 évesen se gyerek, se feleség..........nem csodálom.

Ne fecséreld az idődet, egy ekkora parasztgyerekre, mert nem érdemli meg.

2010. ápr. 25. 13:01
 19/21 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak: köszi, teljesen egyetértek. Örülök, hogy van még olyan, aki így gondolkodik, mint én. :)
2010. ápr. 25. 14:20
 20/21 anonim ***** válasza:
80%
Mi ez az általánosítás?Nem a pasik bunkók, csak az az egy akivel dolgod volt.
2010. ápr. 28. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!