Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek. Hogyan kell?
van egy nagyon aranyos fiú..nagyon szerem,ő is engem! de ő már szeretne velem járni,de én még nem..MERT! mindenki azt mondja hogy átfog baszni..és hát nem tudom..eddig mindenki csak átvert engem..ma a suliba megakart csókolni..de én elfordultam,és elmentem..nem tudom hogyan kell csókolózni..félek tőle..már adta sok fiúnk szájra puszit,de csókot még soha és rettegek tőle..segítsetek!! hogyan kell? mért félek?
14/L
Nos nekem is volt ilyen pasim:$ Hát nem hogy átb*szot hanem más lányokkal feküdt le x$ De szerintem ezekre a .: "Úgy is át fog b*szni!" dolgokban szerintem nem érdemes hinni:P Oké persze lehet igazuk de honnan veszed hogy a srácot nem ismerték-e félre?
Amúgy meg ne streszelj ilyenekre rá:D
Gondold végig miért akarod miért nem
ha igazán szereted úgy is mellette döntesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!