Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek. Hogyan kell?
van egy nagyon aranyos fiú..nagyon szerem,ő is engem! de ő már szeretne velem járni,de én még nem..MERT! mindenki azt mondja hogy átfog baszni..és hát nem tudom..eddig mindenki csak átvert engem..ma a suliba megakart csókolni..de én elfordultam,és elmentem..nem tudom hogyan kell csókolózni..félek tőle..már adta sok fiúnk szájra puszit,de csókot még soha és rettegek tőle..segítsetek!! hogyan kell? mért félek?
14/L
Ha ugy gondolod. hogy minden fiu at fog baszni, akkor soha az eletben nem lesz egy pasid sem. Mert nem tudsz bennük megbizni. Ha valóban "szereted" (ebből nem jött le igazán) akkor megbízol benne, mert anélkül nem érdemes erről az egészről beszélni. Ha nem vagy hajlandó egy fiuban sem a jót meglátni, hanem csak azt, hogy biztos át fog baszni, hát akkor az már csak a te hibád!!
nem a csókkal van a baj... sokan félnek az elsőtöl, én megértem, de amugy meg majd adódik magától :)
hát..köszönöm szépen!:)
de 1 baj van..a fiú azt hallotta h én már csókolóztam pedig még nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!