Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy túl kicsi a pénisze a randipartneremnek?
Figyelt kérdés
már volt egymáshoz simulás,de nemnagyon éreztem semmit.kezemmel még nem jártam arra.lehet, hogy a farmer miatt nem éreztem?azért félek,mert egyszer belefutottam már egy roppant picibe,amivel tényleg nem lehet mit kezdeni.és itt talán már érzelmek is vannak.
hogy tudjam meg,h mekkora neki?
2013. máj. 18. 23:59
1/27 anonim válasza:
Érzelmek vannak és a f@sz méretet nézed igazi "nő" lehetsz remélem valaki jól lealáz aztán kihajint az utca közepére!
3/27 anonim válasza:
"Figyelj, neked milyen hosszú erektált helyzetben a szerszámod?"
4/27 anonim válasza:
micsoda probléma..
mindettől függetlenül merev állapotban még lehet nagy
5/27 A kérdező kommentje:
hát ez van,felmérem a terepet.azért azt senki ne tagadja, hogy számít a méret!persze nem ez az első amit kérdezek vagy nézek,de ha sokáig húzódik ez az infó,akkor egy idő elkezdek ezen filózni.mindegy,nem tudok mit tenni.majd kiderül :)
2013. máj. 19. 00:05
6/27 anonim válasza:
Az igazi érzelmek egyik legnagyobb befolyásoló tényezője a partnered férfiasságának a mérete. Tipikus ribi. Ennyit az érzelmekről, menj el egy négerhez és szeresd azt vagy k*rasd magad s*ggbe egy lóval. Az elég lesz...remélem
7/27 anonim válasza:
De lehet nem is állt fel neki.... Csak nem olyan gáz... akkor nem is merne csajozni :D
8/27 anonim válasza:
Vagy csak a nő volt olyan ronda hogy nem hozta lázba!
9/27 anonim válasza:
6#-os vagyok, azt direkt írtam amúgy, hogy ribi, mert nem akartam minden nőt általánosítani. Tapasztaltam olyat. Nekem nincs ilyen problémám, mert az egyik probléma a szexben az volt, hogy nagyon nyomtam a partnerem méhét ezért vissza kellett vegyek vagy pózt váltani. Ez leginkább a kérdezőre vonatkozott és a hozzá hasonlókra.
10/27 anonim válasza:
teremts olyan helyzetet, hogy megfoghasd (akár nadrágon keresztül), vagy finomabban kérdezz rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!