Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félek, hogy túl kicsi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy túl kicsi a pénisze a randipartneremnek?

Figyelt kérdés

már volt egymáshoz simulás,de nemnagyon éreztem semmit.kezemmel még nem jártam arra.lehet, hogy a farmer miatt nem éreztem?azért félek,mert egyszer belefutottam már egy roppant picibe,amivel tényleg nem lehet mit kezdeni.és itt talán már érzelmek is vannak.

hogy tudjam meg,h mekkora neki?

2013. máj. 18. 23:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Ez a nőknek ilyen, zsákbamacska, bele kell törődni. Ha bemész a lottózóba kedden, ott se kezded el verni az asztalt, hogy mondják el a jövő heti lottószámokat.

Különben a méret önmagában semmit nem jelent, de ezt a kört ma este már nem akarom lefutni.

2013. máj. 19. 00:32
 12/27 anonim ***** válasza:
Randizz egy Kentaurral... Vagy ha nincs a közelben, akkor egy csődör is megteszi. Annak csak nem lesz tán' kicsi...
2013. máj. 19. 00:41
 13/27 anonim ***** válasza:

Hát ha nem érezted, akkor valószínűleg tényleg kicsi.

Én is voltam már így, de amúgy érdekes vele mindig el tudtam menni, pedig tényleg nagyon kicsi volt..

2013. máj. 19. 00:46
 14/27 anonim ***** válasza:
44%

Kicsit sok itt is az álszent, akik biztosan soha nem kíváncsiak rá, hogy a potenciális szexuális partnerüknek mit találnak majd a bugyijában, olyasvalamit, amire nyelvvel ugranának kapásból, vagy olyat, amihez bottal sem nyúlnának hozzá.

Mindenkit érdekel, hogy mivel fog találkozni, és srácként mondom, hogy a nőknél ez egy fokkal még jogosabb is, mint nálunk. Persze, nem mindegy, hogy vonzó lesz-e a másik, de az sem mindegy, hogy fognak-e tudni bármit kezdeni azzal a farokkal vagy sem. A kérdezőnek van rossz tapasztalata, nem csoda, hogy most próbálja időben felmérni a terepet, mert az nagyon kínos, ha a hálószobában derül ki, hogy hát ezzel aztán nem nagyon lesz hancúr.

A kérdezőnek: Azt mondod, hogy már érzelmek is vannak, és ha vannak, akkor gyanítom, hogy komolyan tervezel. Ha komolyan tervezel, akkor az lenne a minimum, hogy tudjatok kommunikálni mindenről, mert anélkül a kapcsolat eleve nem fog működni. Ha érett az úriember, akkor bármekkora pénisze is van, nyugodtan rákérdezhetsz. Akár direktben is. Vagy egyszerűen csak elmondhatod, hogy volt nagyon kicsivel dolgod, és hogy azóta azért mindig nagyon kíváncsi vagy, hogy ne akkor lepődj meg, amikor már eksön van. Ezen úgyis nevettek egyet, és utána rögtön megjegyezheted, hogy amúgy ha már itt tartotok, érdekelne, hogy mire számíts. Lehet, hogy picit zavarba jöttök, de nem para, sokkal inkább itt, mint majd akkor, amikor már "nincs visszaút". Egyszerűen csak értsd meg, hogy teljesen normális a kíváncsiságod, és egy érett ember nem úgy fog reagálni, mint ezek a neandervölgyiek itt, hanem ha komolyan tervez veled, akkor nyitott lesz rá, hogy ezt is megbeszélje.

2013. máj. 19. 00:51
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

14: nem értek egyet. Odáig oké, hogy az ember lányát foglalkoztatja, kíváncsi. De szerintem vannak dolgok, amiket nem kell szavakkal megbeszélni, és a méret pont ilyen. Mert mond egy számot, arról így látatlanban nem lehet eldönteni, hogy jó lesz-e. A hossz, pláne tökéletesen semmitmondó adat. Másrészt milyen már az, hogy megkérdezi a pasit, az mond egy a várakozásokat alulmúló számot, és a lány onnantól nem randizik? Vagyis haszna nincs megkérdezni. Se jó válasz, se jó kimenetele nem lehet a szituációnak.

Arra viszont el lehet terelni nagyon finoman a beszélgetést, hogy vannak-e komplexusai. És ott egy fél mondattal megjegyezni, hogy igen, a pasiknak a méret a vesszőparipájuk. És akkor lehet figyelni a reakciót. De ennél direktebben szerintem teljesen felesleges.

2013. máj. 19. 01:00
 16/27 anonim ***** válasza:
47%

Félreérted a motivációd a dolog mögött. Az a tapasztalatom a nőkkel, hogy nem is azért akarják tudni a méretet, hogy az alapján szűrhessenek és döntéseket hozhassanak, hanem egyszerűen azért, hogy ne kelljen meghökkenni az ágyban, mert az egyszerűen szar érzés. Lehet, hogy addig nem gondolkozol ezen, amíg nem volt ilyen kalandod, de amint van, mint a kérdezőnek is volt, akkor ez egy szempont lesz, és nem azért, hogy diszkriminálhasson feltétlenül, hanem hogy felkészülhessen mentálisan.

És a sráctól sem azt várja senki, hogy mondjon egy számot, hanem csak azt, hogy mondjon valamit. Ha engem megkérdeznének, én mosolyogva megmondanám, hogy még nem volt rá panasz. De elég csak annyit mondani, hogy teljesen átlagos, vagy hogy "szerencsés vagyok ilyen szempontból". Vagy ha nagyon kicsi, és mondjuk egy jól megtermett férfi vagy, akkor is lehetsz érett, és mondhatod, hogy "úgy fogalmaznék, hogy bizonyos méreteim nem igazán passzolnak a többi méreteimhez". Kész, humorosan közölted, hogy nem vagy megáldva ilyen téren, a nő nem feszül többet rajta, felkészül rá, hogy ekkora, ha kizáró ok, akkor kizáró ok, ha nem, akkor meg egyszerűen csak így fog hozzáállni, és egy perccel sem stresszel többet azon, hogy mi lesz, ha nagyon meg kell lepődni. Az ilyen aggódás úgysem tesz túl jót a szexuális étvágynak, hogy ilyen diplomatikusan fogalmazzak.

És megjegyzem, hogy nem a saját véleményemet mondom elsősorban, hanem tolmácsolom, amit nőktől hallottam életemben. Egyszerűen csak tudni akarják, és ennyi a cél, pont.

2013. máj. 19. 01:25
 17/27 anonim ***** válasza:
MotivációT, nem motivációd. Elírás.
2013. máj. 19. 01:25
 18/27 anonim ***** válasza:
Értelek, hát jó. Ha a nők így gondolják, okés. Én jobban szeretem a meglepetéseket.
2013. máj. 19. 01:33
 19/27 anonim ***** válasza:
38%

Akkor is örülnél a meglepetésnek, ha az egy nagyon kellemetlen lenne? :)

És srácként gondolkozom. Nekem van az a pina, amelyikre nemet mondanék.

2013. máj. 19. 01:43
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem a péniszen múlik, a férfival szexelek, aki iránt ilyen vagy olyan érzéseim vannak. Ha vannak, akkor nem döntő a farka mérete. Ért már "kellemetlen meglepetés" - ahogy te fogalmazol, de egy kapcsolatban ezt is meg lehet oldani. Ha nem, akkor meg tovább kell lépni - olyan is előfordulhat. De ezt én nem tudnám előre eldönteni.
2013. máj. 19. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!